Tervetuloa Nurmon Jymyn lentopallojaoston sivuille

Ajankohtaista

Jymyn sunnuntaina kokema tiukka tappio Mestolle erin 3-2 tarkoittaa sitä, että nurmolaiset kohtaavat tulevana viikonloppuna puolivälierissä Nice Teamin 1-sarjassa. Ottelusarjasta on odotettavissa äärimmäisen tiukka; ovathan joukkueet tasanneet voitot (2-2) keskenään tällä kaudella.
Jymyn hurja kotitaika murtui sunnuntaina, kun Nice Team kaatoi jymyläiset suoraan erin 0-3. Kaikki on kuitenkin edelleen mahdollista sijoituksen osalta: Jymyn sija ratkeaa ylemmässä jatkosarjassa ensi viikonvaihteen Mesto-vierasottelun myötä. Se on joko toinen, kolmas tai neljäs.
Nurmon Jymyn lyömätön voitttoputki jatkuu kotisalissa. Kuopion Puijo Wolley joutui taipumaan lopulta tiukkojen vaiheiden jälkeen erin 3-1 (26–24, 25–18, 27-29, 27-25) nurmolaisille. Jymylle kotona voitto oli yhdestoista putkeen.
Jymyn viimeisessä ylemmän jatkosarjan kotiottelussa haetaan pelimerkkejä jo pudotuspeleihin. Jymy voi kohdata vierailija Nice Teamin jo pudotuspelien avauskierroksella. Se lisää mielenkiintoa sunnuntain kohtaamiseen.
Ylemmän jatkosarjan kärjessä porskuttava Kuopion Puijo Wolley saapuu Jymyn vieraaksi tuplakotiviikonlopun avausottelussa. Puijo voitti lohko 1:sen syyskaudella ja on kärsinyt vain yhden tappion kevään koitoksissa. Kovavireinen kuopiolaisjoukkue koittaa rikkoa Jymyn kotitaikaa toista kertaa tällä kaudella. Marraskuussa se ei onnistunut siinä.
Jymy saalisti täydet kuusi sarjapistettä viikonloppuna ja nousi sarjataulukossa kolmanneksi ylemmässä jatkosarjassa. LP Vampula kaatui hieman nihkeällä pelillä suoraan erin 3-0 (25-18, 26-24, 25-17). Jymy nousi toisessa erässä peräti 18-24-tappioasemasta 26-24-pistein uskomattomaan erävoittoon.
RSS ATOM