Myös Jymyn nuoremmat C-pojat lopputurnaukseen.

3.12.2006

C-93 pojat olivat tiukan paikan edessä lauantaina Ritolahallissa pelatussa alkusarjan viimeisessä turnauksessa.

Kahdesta aiemmasta turnauksesta oli koossa vain 1 voitto ja lohkon viimeinen sija. Aiemmin oli jo ratkennut, että 16.12. Isokyrössä pelattavassa lopputurnauksessa pelaa Jymyn -92 poikien joukkue Paterit.

Päivän saldo oli kuitenkin komea. 2-0 voitto Kurikan Ryhdistä sai jatkoa kun niukasti hävityn 1. erän jälkeen pojat kokosivat rivinsä ja voittivat myös Vaasan Kiiston lukemin 2-1. Lopputurnauspaikan varmistuttua helpotti jo huomattavasti. Viimeisen ottelun 2-0 voitto Vähänkyrön Viestin pojista tiesi kuitenkin sitä, että sijoitus alkusarjassa koheni oikein kunnolla. Alkusarjan 5. sija vaihtuneekin  peräti lohkon kakkospaikkaan - ainakin näin epävirallisten laskelmien perusteella.