Nurmon Jymy Paterit C-poikien aluemestariksi

17.12.2006


Kyrön Voima oli AM-lopputurnauksen isäntänä ja pitkän päivän päätteeksi ennakkosuosikit hoitivat tiensä päätöspeliin. Nurmon Jymy Paterit voitti C-poikien finaalissa Seinäjoki Lentiksen puhtaasti 2-0.

Varsinkin toinen erä oli Nurmolta vahvaa pelaamista, eikä SeLe saanut Jymyn  poikien hyökkäyksiä kiinni. Jymy pystyi vähentämään omia virheitään päivän muihin peleihin verrattuna ja se toi heti varmuutta kaikkien otteisiin. Ratkaisijoita löytyi joka pelipaikalta ja asenne oli pojilla kohdallaan.

Jymyn valmentajat Jari Kujanpää ja Hannu Inna ovat opeillaan kehittäneet v. 2005 Power-cupin voittajajoukkueen ympärille  koostuvan  pelaajaryhmän, joka on keväällä tiukasti taistelemassa SM-mitaleista.

Treenit jatkuvat ainakin Nurmossa tiiviinä ja heti loppiaisena on edessä kovatasoinen kv. Baltic-Sea Junior turnaus Vantaalla. Siellä vastustajia löytyy niin Venäjältä, Virosta kuin Latviastakin sekä tulevia SM-turnausjoukkueita.

AM-turnauksessa prossiottelussa Laihian Lujan pojat selvittivät välinsä, Nurmon Jymy II ( valm. Ari Perämäki) oli 5., Kyrön Voima oli 6. Vaasan Kiisto ja Kurikan Ryhti jäivät ulos SM-sarjasta.

Jymy Paterien voittojoukkueessa pelasivat : Heikki Finnilä, J-P Inna, Jesse Särmö, Juha Kauma, Jaakko Kujanpää, Marko Herrala, Eero Kujanen, Joonas Vuorenmaa, Sami Kulmala, Antti Asumus, Sami Tuomaala, Jarmo Viertola ja Riku Kukkaniemi.