Kohti Supersarjaa...

20.12.2006

Miesten 1-sarjajoukkue raivasi tiensä Supersarjaan, tässä raportit kauden ratkaisuotteluista.

NJ-HU 9.12.2006

Viikonlopun otteluihin oli meidän kannalta katsottuna selkeät lähtökohdat. Tarvittiin kaksi voittoa tai oltaisiin ulkona supersarjasta. Lauantaina vastaan asettui tuttu vastustaja Himangan Urheilijat. Joukkue oli vahvistunut huomattavasti viimevuodesta ja nyt olikin pelattava hyvin, jos mielimme pisteille.

Ehkä ottelun tärkeys vaikutti molempien joukkueiden otteisiin, koska peli alkoi hieman hermostuneesti. Vastustaja sai kuitenkin nopeasti juonesta kiinni ja me jatkoimme epäonnistumisten linjalla. Erityisesti syöttö ja vastaanotto olivat heikolla mallilla. Niinpä ensimmäisen ja toisen erän ajan olimme lähinnä katsojina kentällä kun Himanka pelasi hyvistä nostoista onnistuneita hyökkäyksiä koko verkon leveydeltä. Oma pelimme ei lähtenyt rullaamaan oikeaan suuntaan, vaan Himanka otti selvät erävoitot ja pitkälle tauolle mentiin 0-2 tappio tilanteessa.

Moni luuli varmasti että peli oli jo pelattu, mutta meidän porukka oli toista mieltä. Kolmanteen erään lähdettiin uudella ilmeellä ja onnistumisia alkoi tulla mukavasti. Edellisissä erissä tulleet epäonnistumiset vaihtuivat nyt hienoihin suorituksiin ja niinpä ote siirtyi täysin meille. Vastustajalla  alkoi ehkä ottelun katkaiseminen kummitella mielessä ja nyt heidän pelinsä muuttui väkinäiseksi ja tehottomaksi. Omien otteidemme kohentuessa otimme kaksi seuraavaa erää kotiin selvästi ja niinpä olikin edessä viides ”lottoerä”.

Vitoserä lähti hienosti liikkeelle. Köli Veteli erinomaisia syöttöjä ja kaverien nostajat olivat ihmeissään. Vastustaja hermoili meitä enemmän ja meillä Jaska paukutti palloa lattiaan hakkurin tontilta. Muuten pelattiin rennosti omaa peliä, jolla johto pidettiin hallussa aina erän loppuun saakka. Niinpä koko ottelu tuli meille numeroin 3-2! Loistava nousu tukalasta tilanteesta koko joukkueelta!!!!

NJ-SAMPO 2  10.12.2006

Sunnuntaina vastaan asettui sitten Pielaveden Sampo 2 kokeneen ”liigapassarinsa” Sergei Ivanovin johdolla. Kotijoukkueen puolella valmistautuminen oli hoidettu jälleen tarkasti ja kaikki olivat valmiina jälleen yhteen kauden tärkeimmistä otteluista.

Tällä kertaa matsi lähti kulkemaan haluttua polkua heti alusta asti. Hyvillä syötillä saimme kaverin hyökkäystä yksipuoliseksi ja vastaavasti oma nostomme pelitti hienosti. Joka mies sai onnistumisia ja sitä kautta itseluottamus kasvoi koko ottelun ajan. Porukka pelasi tasapainoisesti ja tehokkaasti, vaikka ottelu olikin voitettava. Hienoa työtä! Ilman suurempia ponnisteluja voitimme ottelun suoraan 3-0. Pelimme parani koko ottelun ajan ja viimeisen pallon oltua kentässä alkoi hurja voitontanssi, sillä olimmehan viimevuoden tapaan varmistaneet paikkamme SUPERSARJASSA!!

Viikonlopun molemmissa otteluissa oli yleisöltä saamallamme kannustuksella todella suuri merkitys. Etenkin sunnuntaina oli väkeä hienosti hallilla ja tunnelma oli todella hieno! Siitä suuri kiitos kaikille!! Toivotaan että jatkossakin yleisö löytäisi liikuntahallille kannustamaan meitä kun vastus kovenee aivan eritasolle kuin tähän asti. Supersarja jatkuu tammikuun alussa ja kotiotteluista ilmoitetaan heti kun tietoa on.

HYVÄÄ JOULUA JA MENESTYKSEKÄSTÄ UUTTA VUOTTA!!