Jymyn C-pojat 93 SM-sarjaan.

17.12.2006

AM-lopputurnauksen saaliina 5. sija - viidestä ottelusta 3 voittoa, pojille sopivasti itseluottamusta ja mukavasti kokemusta.

Lopputurnauksen kaavio näytti etukäteen haastavalta - pahimmillaan oli tulossa 6 ottelua peräkkäin. Alku sujui hienosti - selvä 2-0 voitto tutusta Kurikan Ryhdistä sai jatkoa, kun vastaan tuli Kyrön Voima. Järjestävän seuran pojat olivat etukäteen ajateltuna varsin haastava vastustaja sillä olivathan he pitäneet ajoittain jopa jymyn vanhempia poikia ahtaalla. Peli kuitenkin tiukkojen vaiheiden jälkeen 2-1 meille.

Liekö realiteetit tulleet vastaan, kun lohkovoitosta piti pelata Jymyn Patereita vastaan. Voitto 2-0 niille kokeneemmille konkareille ja hyvää oppia meidän pojille.

Alkulohkon hieno 2. sija ei ristikkäispeleihin antanut toivottua tulosta kun naapurilohkossa takuttiin oikein urakalla.  Vastaan tuli Laihian "parempi" porukka, joka voitti 1. erän selvästi. Toinen erä oli Jymyn niukkaa hallintaa loppuun saakka - voitto tosin lipesi vastustajalle kun ratkaisuerässä ei onnistunut oikein mikään.

Valmentajan ja lukuisten kannustajien riemuksi pojat kokosivat itsensä ja voittivat uudelleen KyVo:n pojat, tällä kertaa suoraan 2-0. Kannustimena taisi SM-sarjapaikan lisäksi olla se, ettei enää tarvinnut pelata kuudetta peliä putkeen.