Jymyn C-pojat 93 aloitti SM sarjan Virroilla.

16.1.2007

Alku oli ainakin riittävän haastava nuoremmille C-pojille kun avausturnauksessa vastassa olivat etelän ykkönen Koria ja idän kakkonen East Volley Savonlinnasta.Ensimmäinen peli EV:n poikia vastaan voitaneen laittaa huonon kenraaliharjoituksen piikkiin. Vastustaja pääsi vähän turhaankin juhlimaan keskihyökkäyksen kanssa. lopputulos selkeä 2-0 vastustajalle.

Toiseen peliin vastustajaksi tuli Laihian Lujan AM pronssia voittanut joukkue. Jymyn pojat olivat ihan ok pelipäällä - ehkä edellisen pelin jälkeen oli vähän näyttöhalujakin. Avauserä oli hyvää hallintaa kunnes Laihia erän lopulla kaunisteli pisteitä - erä kuitenkin meille. Toisen erän alku oli hankala ja vasta kuudes pelattu pallo toi pisteen jymylle. Erän loppua kohden saimme kuitenkin tiukan alotussyötön avulla pienen etumatkan joka niukasti riitti puhtaaseen 2-0 voittoon. SM sarjan pistetili oli avattu.

Päätösottelussa Korian Ponsi ei alussa päässyt omalle tasolleen ja johdimme yllättäen alussa "lähes 5-0". Kymmeneen pisteeseen asti pysyimme rinnalla mutta sitten vastustajan aloitussyöttö käänsi erän ja pelin. Voitto vastustajalle ja selkeitä tavoitteita omiin harjoituksiin. Positiivista on, että tulivoimaa on riittävästi pallon upottamiseen hyvänkin vastustajan kenttään. Nyt vaan pelikontrolli ja perustaidot kunniaan - päinvastaisessa järjestyksessä.

Hyvillä mielin SM sarjaa jatkaen
C-pojat -93