F-tytöille kultaa Millenniumissa

8.1.2007

Kuvassa vasemmalta lukien Roosa Koskinen, Neea Huhtala, Iida Hakala, Johanna Nikkola Ja Enna Piltonen. Takana Susanna Koskinen ja Tarja Huhtala
Viiden tytön voimin lähdimme lauantaina Milleniumturnaukseen pelaamaan. Ensimmäisenä vastaamme tuli Kurikan Tassut. meidän tytöt veivät pelin selvästi 2-0. Jo ensimmäisessä pelissä näkyi, että tänään on meidän päivä. Peli oli varmaa ja tytöt olivat hereillä alusta alkaen. Ensimmäisessä pelissä huomioitavaa oli, että tytöille ei tullut yhtäkään syöttövirhettä.Toisessa palissä vastaan asettui Jurvan 2. Ajoittain pelattiin pitkiä palloja, jotka onneksemme voitettiin. Lopulta peli kuitenkin selvästi meille 2-0. Kolmannen pelin vastustajana oli Jurvan 1. Peli oli oikea jännitysnäytelmä. Pelattiin pitkiä palloja ja haettiin hienoja koppeja. Ensimmäinen erä tiukasti 15-13. Toisessa erässä peli oli vielä jännittävämpää. Tytöt olivat koko ajan muutaman pisteen tappiolla, kunnes ihan erän lopussa he kirivaät Jurvan johdon kiinni ja lopulta erä voitto 18-16.Jännitävän kolmannen pelin jälkeen päivän viimeinen peli Kurikan Nipsuja vastaan alkoi nihkeästi. Onneksi tytöt paransivat peliään ottelun edetessä. Viimeinenkin peli meille puhtaasti 2-0.Koko turnauksen tytöt pelasivat hyvää lentopalloa. Syötöt onnistuivat erinomaisesti. kentällä liikuttiin hyvin ja palloa käsiteltiin varmoin ottein. Tästä on hyvä jatkaa kevään sarjapeleihin.