Adjektiivein höystetty SM-turnaus Kerimäelle 17.2.07

Rivo pelireissumme alkoi karvaisella ruokailulla koomaisessa HerkkuVintissä klo 11.00.
Syötyämme limaisen aterian alkoi pitkä matka kohti hidasta Kerimäkeä. Ensimmäinen kahvitauko oli unisella Keuruulla jossa myös hikinen Hannu luovutti ajovastuun pilkulliselle Minnalle.Kangasniemellä toisen kolmiomaisen kahvi- ja vessatauon jälkeen jäinen Hannu istahti taas tyhmän automme rattiin.
Perillä olimme klo 19.10 ja kirjauduttuamme tyylikkääseen Kuntokeskus Herttuaan, 5 tyhmää pelaajaa sekä piiloblondi Ville ja söpö Minna kiiruhtivat uimaan Herttuan kovaan altaaseen.
Räkäisen iltapalan jälkeen armottomat pelaajat hiljentyivät ruotsalaisiin huoneisiinsa.
Aamulla reilu Ville ja rahakas Minna kävivät vielä uimassa klo 7.15 ja finnikkään aamupalan jälkeen lähdimme virheettömälle pelipaikalle.
Vakava päivämme alkoi kirjuritehtävillä, sillä komeat tuomarit olivat kortillisia aikuistumareita.Lupasivat ottaa kaikki pierevät virheet pois ja kummallista ettei taaskaan vihelletty yhtään moninurkkaista sormilyöntivirhettä.

Ensimmäinen kaasuttava peli vetelää Joensuuta vastaan alkoi ekan erän jähmeällä tappiolla 15-25.Tokassa miehekkäässä erässä olimme kokoajan homeisessa takaa-ajo asemassa. Uhkaavassa tappiotilanteessa 21-24 viimeinen ovela oljenkorsi oli että punainen Laura vaihdettiin takkuiseen Jaanaan, jotta saatiin juokale torjunta laitaan.
Välkkyvän Miran jäykät syötöt pysyivät vaikeina eikä kurvikas Joensuu saanut liikunnalisia hyökkäyksiä päätökseen. Voitimme lapsellisen erän 26-24. Hienoa lentävät tytöt!
Sokea kolmas erä alkoi huonosti ja puolivälin uikuttavassa vaihdossa tilanne oli muhkealle Joensuulle 4-8.Tästä alkoi kiimainen nousu ja herkulliset tytöt voittivat erän 15-12 jos tissikkään Minnan torvinen pää muistaa oikein.(tarkistin ja oli 15-10!!!)

Toinen hehkeä peli iloista Pyhäselkää vastaan oli keltaista vääntöä, eka värikäs erä voitettiin 25-20, toinen hävittiin 23-25 ja kolmas taas voitto 15-11.Peli oli tahmeaa ja ei kännistyny kunnolla.

Viimeinen peli tauon jälkeen oli kuutiokasta Kurikkaa vastaan ja piti olla julman helppo, MUTTA!
Ekan erän arka tappio 23-25 ja tokaan erään alkuperäinen kovanaamainen kokoonpano ja voitto 25-13 ja kolmanteen erään muutettu pelijärjestys ja taas himottava pallo oli hukassa.Näin nenäkäs tappio kauniille Kurikalle 11-15. Lihaksikkaitten tyttöjen asenne tuli ilmi, kun tiheän pelin jälkeen ei oltu allapäin vaan hapokkaan onnellisia laulavan Kurikan puolesta joka voitti edes yhden litteän ottelun koko likaisessa sarjassa. Ehkä peliin vaikutti myös rikas tieto ettei päästä 3:n joukkoon sillä huumorintajuinen Joensuu otti 4 lisäpistettä ja näin jäimme kärkevässä teinix lohkossa 4:ksi, eikä päästä barbimaiseen välierään.

Tukkainen reissu oli tukevan kiva ja kömpelöin mielin kohti viimeisiä pelejä jos meillekkin järkätään mauton lopputurnaus. Paluumatkalla söimme pyöreän ateria Juvan viileällä ABC:lla ja sitten jatkui matka kohti aurinkoista kotia jonne saavuimme klo 24.00.

Pöyheät kiitokset nauravaisille tytöille!