Power Cupin majoitukset

19.2.2007

Viimevuotiseen tapaan Jymy on varannut erillisen majoituksen, nyt Lahden kansanopistolta. Tällä hetkellä huoneet ovat kaikki varattuja, mutta olemme pyytäneet lisähuoneita. Valitettavasti asia ratkeaa vasta toukokuun alussa, kun opiston remonttisuunnitelma on valmis.

Nurmon Jymy on varannut Lahden kansanopistolta yhteensä 52 vuodepaikkaa aikuisille eli valmentajille, huoltajille ja vanhemmille. Huoneet jakautuvat siten, että 8 kpl on kylpyhuoneellisia kahden hengen huoneita. Lisäksi löytyy 12 kpl kahden hengen ja 12 kpl yhden hengen huoneita, joissa suihku ja wc ovat käytävällä. Nämä kaikki ovat siis tällä hetkellä alustavasti varattuina ja varasijallakin on jo yli kymmenen huonetta. Yritämme saada lisätilaa kansanopistolta ja myöskin alustavasti varauksen tehneitä pyydetään ilmoittamaan välittömästi, mikäli perutte varauksenne

Varauksia ottaa vastaan Jokilehdon Mauno os. mauno.jokilehto@netikka.fi. Olkaa yhteydessä Manuun ja ilmoittakaa yhteystietonne (puh. ja sähköposti) sekä millaisen kämpän varaatte ja moneksiko yöksi.  

Hinnat ovat seuraavat: 

Kahden hlön huone kylppärillä 55 € / vrk (27,5 € / hlö / vrk).  

Kahden hlön huone, jossa wc ja suihku käytävällä 45 € / vrk (22,5 € / hlö / vrk).

Yhden hlön huone, jossa wc ja suihku käytävällä 27,5 € / vrk. 

Kaikkiin huonehintoihin kuuluu aamiainen ja liinavaatteet. Maksu etukäteen jaoston powertilille 530112-216268 viimeistään 10.5. mennessä, sillä maksu suoritetaan opistolle yhtenä könttänä. Muutoin ryhmäalennushinnat eivät päde ja hintaa tulee reilusti lisää. Maksua suorittaessa viitekenttään ehdottomasti viesti, kenen majoituksesta on kyse.