Nurmon Jymyn E-tytöt -96.lle kaksoisvoitto

19.3.2007

Kevät etenee vauhdilla ja lentopallokausi lähenee loppuaan. Sunnuntaina 17.3 pelattiin Nurmon yläasteella E-tyttöjen aluemestaruussarjan loppuottelut. Jännittävien vaiheiden jälkeen Jymy saalisti kaksoisvoiton Jymyttärien voittaessa kultaa Jymypallojen säestäessä hopeamitaleillaan.

Lopputurnauksen alkuvaiheesta lähtien tuli selväksi, että mitaleita ei oltu jaettu etukäteen. Ottelut olivat erittäin jännittäviä ja tasaisia. Jymyttäret kohtasivat alkulohkossaan Luja Tornadon (2-0 -- 25-21, 25-12) ja Ryhdin Kenttäkiitäjät (2-0 -- 25-16, 25-20) sekä Jymypallot Sele Pohja B.n (2-0 -- 25-20, 25-15) ja YJ 1.n (2-1 – 19-25, 25-4, 15-11). Erityisesti ottelu Ylihärmää vastaan oli äärimmäisen jännittävä ja lohkovoittaja ratkaistiin vasta kolmannessa erässä.

Välierävaiheeseen Jymypalloja vastaan asettui Laihian Luja Tornadot. Jymypallojen kantti kesti hieman paremmin ja ottelu päättyi 2-0- voittoon eräpistein 25-22, 25-21. Jymyttärien välierävastustajaksi asettui hieman yllättäen Kurikan Ryhdin kenttäkiitäjät, jotka kaatoivat puolivälierissä Ylihärmän. Jymyttärien ote oli vakuuttava ja finaalipaikka ratkesi lukemin 2-0 (25-12, 25-15).

Loppuottelussa joukkueidemme "keskinäinen" peli noudatti kuluneen kauden kaavaa. Pallorallit olivat pitkiä ja johtotilanteet vaihtelivat erienkin sisällä tiheään tahtiin. Ensimmäinen erä Jymypalloille lukemin 25-22. Toisessa ja kolmannessa erässä vaaka alkoi kuitenkin hiljalleen kallistua Jymyttärien puolelle ja toisen erän voiton (25-19) jälkeen kolmaskin erä päättyi Jymyttärien eduksi (15-10).

Pronssiottelussa Luja voitti Kurikan 2-0 ja mitalit kaudelle 2006-2007 oli jaettu.

Joukkueissa pelasivat:

Jymyttäret: Reetta Kukkaniemi, Anna Ylä-Autio, Neea Vierula, Ella Hakala, Sara Kosola, Johanna Pölönen, Elli Rinta-Jaskari ja Anniina Nyrhilä.

Jymypallot: Heidi Kirjala, Taru Finnilä, Emma Paasimäki, Julia Mäenpää, Pauliina Peltola, Elli Peltonen ja Mette Miilumäki.