Jymyn E-tytöt -96.n kausi sai Powerissa arvoisensa päätöksen

15.6.2007Jymyn E-tytöt -96.n kausi päättyi lopulta "Triplatuplaan".

Asia varmistui lopulta Power-cupissa, jossa paljasjaloin finaalin pelanneet Jymypallot ja Jymyttäret iskivät keskenään samalla tavoin kuin Tanelin koulun salilla useita kertoja aiemminkin. Joukkueiden kausi on menetyksen suhteen ollut täydellinen. Aluemestaruussarjan ja Hippoturnauksen lisäksi kaksoisvoitto tuli siis myös Power Cupissa.

Kulunut kausi on ollut kaikille juniorilentopalloilijoille pitkä. E-tyttöjemme osalta kausi sisälti 60 harjoitus- ja 27 pelipäivää (yht. 87) eli käytännössä lähes 3 kk lentopalloa joka päivä! Power Cupissa ei väsymystä kuitenkaan havaittu. Eri alkusarjan- ja jatkosarjan lohkoissa pelanneet joukkueemme voittivat kaikki 11 otteluaan.

Jymyttäret eivät hävinneet erääkään ja Jymypallot hävisivät vain 2 erää. Välierävaiheessa Jymypallot aloittivat taiston finaalipaikasta Salon Viestiä vastaan. Tiukassa ottelussa Jymypallot korjasivat kuitenkin puhtaan 2-0 voiton. Jymyttäriä vastaan asettui Pieksämäki Volley. Selkeästä ensimmäisen erän voitostamme huolimatta Pieksämäki käänsi toisen erän itselleen, jonka jälkeen kolmas erä päättyi voitoksemme luvuin 15-10 ja suurhallin betonilattialla alkoi jymyläinen voitontanssi.

Finaalissa Jymyttäret kestivät auringon, tuulen ja jalkapohjia kutittavan nurmen paremmin ja loppuottelu päättyi kaikkien tyttöjen juhlaan. Powerin voittajajoukkueessa pelasivat Anniina Nyrhilä, Elli Rinta-Jaskari, Neea Vierula, Johanna Pölönen, Reetta Kukkaniemi, Ella Hakala ja Anna Ylä-Autio.

Hopeajoukkueessa pelasivat Pauliina Peltola, Taru Finnilä, Heidi Kirjala, Emma Paasimäki, Julia Mäenpää ja Elli Peltonen. Kauden aiemmissa turnauksissa pelasivat myös Mette Miilumäki ja Sara Kosola. Joukkueita valmensivat Virpi ja Marko Hakala ja huoltajina toimivat kaikkien tyttöjen vanhemmat, ystävät ja
sukulaiset.