F-tyttöjen Jymy 1:llä voitokas Power Cup

13.6.2007

Tätä oli jo kauan odotettu, että Power cup alkaisi. Iloisin mielin ja peli-intoa täynnä kuuden tytön joukkue matkasi Lahteen. Pelikentät sijaitsivat Fellmannin puistossa. Siellä oli mukava pelata, kun pelialustana oli nurmi ja ympärillä isot puut tuomassa varjoa muuten niin auringon paisteen täyttämiin päiviin.
Pelit lähtivät käyntiin hienosti. Ensimmäisenä vastassa oli Säkylän Urheilijat, jonka voitimme 2-0. Se olikin alkulohkon pelien juoni. Ainoastaan Laihialle haävisimme yhden erän. Eli lohkovoitto hienosti voittamalla kaikki pelit.
Sunnuntain välierässä vastaan tuli Laihian Lujan 2. Tytöt pelasivat keskittyneesti ja varmasti. Varmoilla syötöillä ja hienoilla sijoituksilla tytöt pelasivat itsensä finaaliin voittaen Laihian 2-0 (15-10, 15-4).
Finaali pelattiin hiihtostadionilla. Finaaliin vastustajaksi selviytyi Jurvan Urheilijat. Jo sarjassa pelasimme Jurvaa vastaan tiukkoja pelejä eli odotettavissa oli jännittävä finaali. Suuren yleisön edessä pelaaminen sytytti tytöt mahtavaan pelifiilikseen ja ottelu lähtikin käyntiinmeidän hallinnassa. Tytöistä huokui voitontahto. Jokainen tyttö antoi kaikkensa pelissä, uskomattomia viime hetken pelastuksia. Ensimmäinen erä meille 15-10. Toinen erä kulki samaa rataa kuin ensimmäinen. Hyvällä liikkeellä napattiin palloa takarajalta kiinni. Varmat syötöt, tyylikkäät hyökkäykset ja joka tytön loistava pelisuoritus takasivat lopulta voiton suoraan 2-0 ja voiton juhlat pääsivät alkamaan.
Oli hieno tunne seistä kuuden upeasti pelanneen tytön kanssa korkeimmalla korokkeella palkintojen jaossa ja kuunnella vielä kerran tyttöjen tsemppilaulu, joka osaltaan siivitti tytöt hienoihin pelisuorituksiin. Tytöt olivat voittonsa ansainneet. Voitokkaassa joukkueessa pelasivat Tiia-Mari Aro, Neea Huhtala, Roosa Koskinen, Johanna Nikkola, Julia Pölönen ja Jenny Rasinaho.
Vielä suuri kiitos huoltojoukoille hyvin toimineesta juoma-, varjohuollosta sekä kaikille kiitos kovasta kannustuksesta.