JYMY PARAS SEURA POWER CUPISSA

12.6.2007

Nurmon Jymy otti hienosti 5 mitalia viime viikonloppuna Lahdessa pelatussa Power Cupissa. Näistä peräti kolme oli kultaisia, lisäksi tuli yksi mitali hopeaa ja pronssia. Jymy oli suurin myös joukkuemäärässä, sillä mukana oli upeat 30 joukkuetta.

Poweria helli loistava auringonpaiste torstaista sunnuntaihin ja puitteet turnaukselle olivat muutenkin upeat. Jymyläiset lähtivät matkaan torstaina aamuseitsemältä neljällä linja-autolla ja lukuisilla omilla kyydeillä. Avajaisten jälkeen päästiin peleihin ja kaikilla oli hauskaa.

Sunnuntain finaalien päätteeksi tuloslistat olivat jymyläisittäin hienoa luettavaa. F-tytöt 1 otti sarjassaan kultaa. E-tytöissä koettiin jopa todella harvinainen jymyläisten keskinäinen loppuottelu, jossa Jymy 2 vei kultaa ja Jymy 1 sijoittui hopealle. Myös E-pojat 1 saalistivat hienosti kultaa. C-poikien 1-joukkueen kaulaan pujotettiin pronssiset mitalit.

Onnittelut kaikille mitalisteille ja kaikille muille mukana olleille joukkueille hienosti sujuneesta Powerista. Hyvää kesää!