Nurmon Jymyn B1-pojat valmiina alkavaan sarjakauteen

19.9.2007

Kuvateksti:

Suomen PM-kultajoukkue, jossa mukana Nurmon Jymyn B1-joukkueesta Jere Häkkinen (ylärivi, 4. vasemmalta), Tuomas Hautala (ylärivi, 5. vasemmalta), Ville Louhela (ylärivi, 2. oikealta), Mikko Kallioniemi (alarivi, 1. vasemmalta) ja Ville Vänskä (alarivi, 2. vasemmalta).
Kuvateksti: Suomen PM-kultajoukkue, jossa mukana Nurmon Jymyn B1-joukkueesta Jere Häkkinen (ylärivi, 4. vasemmalta), Tuomas Hautala (ylärivi, 5. vasemmalta), Ville Louhela (ylärivi, 2. oikealta), Mikko Kallioniemi (alarivi, 1. vasemmalta) ja Ville Vänskä (alarivi, 2. vasemmalta).

Nurmon Jymyn B1-pojat ovat valmistautuneet huolella alkavaan sarjakauteen. Töitä on tehty hartiavoimin koko kesä ja harjoittelu on ollut kaikkinensa hyvin monipuolista.

Erityinen kiitos on annettava Nurmon M1-joukkueen valmentajille Pasi-Pekka Huhtaselle ja Petri Takalalle, joiden laatimat harjoitusohjelmat muodostivat rungon myös poikien kesäiselle työnteolle. Jouppiskan rinteillä sai hyvin hien pintaan. Sama tahti jatkui Nurmo Volleyn järjestämän “Beach without a partner”-kesätapahtuman viikoittaisissa turnauksissa, jotka olivat yksi harjoitteluohjelmaan kuuluvista elementeistä.

Tämän lisäksi poikien kohdalla harjoittelua rikastutettiin käynnistämällä yhteistyö yleisurheilun saralla mainetta niittäneen Petra Stenmanin kanssa. Petra veti pojille erillisen harjoitteluohjelman mukaisesti treenit 2 kertaa viikossa. Pääpaino oli ennen muuta liikkuvuuden ja nopeusvoiman kehittämisessä. Täytyy todeta, että jos harjoittelu Jouppiskalla sai paidan kastumaan, niin yhtään helpommalla pojat eivät taatusti päässeet Paukanevan suoharjoituksissa. 

 

Määrätietoinen kesäharjoittelu edisti varmasti myös poikien pääsyä mukaan Suomen U17-maajoukkueryhmään, joka syyskuun alkupäivinä voitti ennakoidusti PM-kultaa. Maajoukkueeseen kutsutut pelaajat olivat: Ville Louhela, Tuomas Hautala, Mikko Kallioniemi, Jere Häkkinen ja Ville Vänskä. Ville L, Tuomas ja Mikko tulivat valituksi myös turnauksen all stars-kokoonpanoon.

 

Vanhassa sananlaskussa sanotaan, että hyvin valmisteltu on puoliksi tehty. Nurmon poikien B1-joukkue voi hyvän ja monipuolisen kesäharjoittelun siivittämänä lähteä luottavaisin mielin alkavaan sarjakauteen. Syksyn AM-sarjan aikana joukkue ei vielä saa kokoon parasta mahdollista miehitystään, koska osa pojista pelaa samanaikaisesti M1- ja M2-sarjaa Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkueissa. Mutta tähtäin onkin asetettu keväälle 2008, jolloin edessä ovat ns. “suuret pelit”. Joukkueen pelillisenä tavoitteena on hioa omaa peliänsä pikku hiljaa aina vaan kovempaan iskuun, jotta kevään koitoksissa pystytään ottamaan täysin rinnoin mittaa Suomen muista B-poikajoukkueista.

 

Nurmon poikien B1-joukkueen kokoonpano kaudella 2007-2008:

 

Numero

Nimi

Pelirooli

2

Tommi Siirilä

Kt

4

Ville Vänskä

P/Yp/Lib

6

Tuomas Hautala

Kt/Yp

7

Mikko Kallioniemi

Yp/P

9

Ville Louhela

Kt/H

10

Joonas Laurila

Yp

13

Ville Kivenmäki

Lib/Yp

18

Jere Häkkinen

H/Yp

 

Jari Kujanpää

1-valmentaja

 

Markku Hautala

2-valmentaja

 

Juha Vänskä

Joukkueen johtaja