B-pojat Paterit kaatoi sarjajohtajan Pieksämäellä

11.2.2008

B-poikien SM-sarjan lohko 3:n pelit jatkuivat lauantaina 9.2. Pieksämäellä. Nurmon Jymyn Paterit saalisti reissulta tärkeät kaksi voittoa!

Ensimmäinen ottelu maineikasta Luolajan Kajastusta vastaan aloitettiin varmasti selvällä erävoitolla. Toisen erän hämeenlinnalaiset veivät nimiinsä, mutta kolmannessa Paterit meni heti kättelyssä menojaan, joten peli Jymylle 2-1.

Parin tunnin tauon ja hyvän valmistautumisen jälkeen vastaan asettui lohkossa tappiottomasti pelannut kotijoukkue Pieksämäen Tsemppi. Lehtereiltä kovaa ja perinteikästä kannustusta saanut kotijoukkue oli koko ajan helisemässä Paterien tehokkaan ja taistelevan porukan kanssa. Erän otti Paterit luvuin 26 – 24. Toisessa erässä Etelä-Savon pojat hieman parempia luvuin 25- 19.

Kolmannessa ja ratkaisevassa erässä Kontiopuiston liikuntasalin kotiyleisö hiljeni Paterien räväyttäessä ottelupallon lattiaan lukemin 18 - 16. Peli näin Patereille 2-1.

Päivän viimeisessä ottelussa lohkon taitavinta peliä lauantaina esittäneelle Järvenpään Blues Volleylle Paterit ei mahtanut mitään; häviö 0-2.

SM sarja jatkuu 8.3. Hämeenlinnassa. Kotiturnaus vuorossa Nurmossa La 29.3.