8.4.2008

Nurmon yläasteella pelattiin su 6.4 E-poikien Tsemppisarjan sijoitukset 1-6.

Mukana mittelöissä olivat NJ -98, Kauhavan Wisa 2 , Kurikan Ryhti -98 ja Selen 3 joukkuetta: Selemanterit, Tornado ja Torpedo.

Etukäteen oli tiedossa että vain Nurmon pojat voivat murtaa Selen kolmoisvoittohaaveet, sillä Ryhti ja Wisa eivät pysty antamaan vastusta muille joukkueille.

Ryhti kyllä yllätti ottamalla Nurmolta erävoiton päivän ensimmäisessä pelissä tiukasti 24-26, mutta loput erät olivat sitten Nurmon juhlaa 25-8 ja 15 -9. Alkulohkossa Nurmon ja Ryhdin lisäksi oli Torpedo joka voitti tiukasti pojat 2-1(18-25, 26-24, 15-13) ja otti lohkovoiton.

Puolivälierissä vastaan tuli Wisa 2 jonka pojat voittivat selvästi 2-0.

Välierissä vastaan asettui tuttu vastustaja Selemanterit, tästä voitto ja kultapeliin! Ensimmäinen erä oli todella jännittävä loppuun asti, sillä voittopallo tippui lattiaan tilanteessa 29-28 ja Nurmo voitti erän 30-28. Toinen erä oli sitten helpompi, voitto pistein 25 -12.

Loppuottelussa vastustajaksi selvisi Selen Tornado, joka välierissä voitti seurakaveri Torpedon tiukasti 2-1 (25-27, 25-17, 16-14)

Loppuottelu oli aika ajoin tiukkaa, mutta erien loppuun Tornado teki vähemmän omia virheitä ja voitti molemmat erät lukemin 25-18.

Pronssipelissä Torpedo otti voiton Selemantereista 2-0.