B-tyttöjen välierälohkon turnaus Kurikassa.

18.4.2008

Lähellä oli…mutta 3:s sija välierissä on hieno saavutus!!

B-tyttöjen välierälohkon turnaus Kurikassa meinasi olla Jymyn yllätysjuhlaa..

Ensimmäinen ottelu Kurikkaa vastaan oli selvä, häviö 2-0, mutta Kurikkahan oli muutenkin varma finaaliin menijä.

Toinen ottelu Utajärveä vastaan alkoi hienosti ja eka erä voitettiin 25-13. Toinen erä sitten olikin tasaisempaa. Utajärvi oli johdossa aina 20 pisteeseen asti, kun Jymy teki omia virheitä syötöissä ja hyökkäyksissä, kunnes tytöt terästäytyivät ja veivät erän 25-23.

Kolmas ottelu Raision Loimua vastaan alkoi taas huonosti, omia virheitä likaa, helpot pallot jäi verkkoon, tai laitettiin liian helppoina vastustajalle, erä Loimulle 14-25.Toiseen erään pidettiin puhuttelu joka näytti auttavan ja tytöt johtivat alusta asti, virheet jäivät pois ja voitto 25-19. Kolmas erä alkoi taas hienosti ja pidimme koko ajan parin pisteen johtoaseman ja jaksoimme painaa loppuun asti ja otimme voiton 15-12. Näin Raisio menetti mahdollisuuden finaaliin ja kyyneleiltä ei säästytty.

Viimeinen peli Joensuuta vastaan, alkoi todella huonosti, kaikki virheet mitä ikinä voi tehdä tuli tähän erään ja Prihat jo varmaan juhli finaalipaikkaa. Häviö 10-25…Mutta toinen erä oli aivan toista, tytöt heräsivät taistelemaan ja erä kulki koko ajan Jymyn johdossa. Yleisö kannusti ja tytöt taistelivat hienoja palloja takaisin peliin ja ottivat voiton 25-21. Tässä erässä rautaa olivat Bettiinan hienot torjunnat sekä Piian ja Jennin upeat iskut 4 paikalta. Ja se mitä taidoissa hävittiin, voitettiin joukkuehengessä (Karia lainatakseni)

Taas mentiin jännittävään kolmanteen erään jota tytöt johtivat 2 pisteen turvin aina 10 pinnaan asti, sitten tuli Prihojen taito esiin, he jaksoivat paremmin taistella joka pallosta ja pari omaa pahaa virhettä auttoi Prihat erävoittoon 11-15 ja finaaliin Kurikan kanssa.

Kaudesta jäi hyvä maku, tavoite saavutettiin ja lähellä oli jatkopaikkakin. Varsinkin kun tytöt pelasivat parhaan turnauksen tällä kaudella.

Tästä suurin kiitos kuuluu Tuomelan Karille joka jaksoi naisten ohella valmentaa tyttöjä ja olla mukana turnauksissa.

Suuri kiitos myös Tuovilan Jennille, joka tuli mukaan joukkueeseen kesken kauden ja sulautui hyvin tyttöjen joukkoon.kuten kuvista näette...