Jymyläiset Euroopan mestarien kaadossa

21.7.2008

Tukka luo tunnelman
Tukka luo tunnelman
Katsomossa tarjottiin mm. "isoa kättä"
Katsomossa tarjottiin mm. "isoa kättä"
Hakkurin nimmari hakkurille (Urpo ja Antti)
Hakkurin nimmari hakkurille (Urpo ja Antti)
Kunnarin nimikirjoitukselle löytyi vielä Roosan pallossa tilaa
Kunnarin nimikirjoitukselle löytyi vielä Roosan pallossa tilaa

Nurmon Jymyn Power Cup-mitalistit huvittelivat huvipuistossa ja kannustivat Suomen maajoukkueen ylivoimaiseen voittoon hallitsevasta Euroopan mestarista Espanjasta.

Jo perinteiseksi (toivottavasti) muodostunut Power Cup-mitalistien retkipäivä vietettiin lauantaina 19.7 Tampereella.

Tänä vuonna kuuden mitalistijoukkueemme ryhmästä bussilasti muodostui lähinnä D- ja E-poikien, sekä F-tyttöjen joukkueiden pelaajista, valmentajista ja vanhemmista.

Matkanjohtaja Katariina Toivolan järjestämä retkikunta lähti matkaan klo 9.30 Prisman parkkipaikalta. Matka "Killen" bussilla sujui joutuisasti ja Parkanon huoltotauon jälkeen ryhmä oli valmiina Särkänniemen riemuihin.

Vajaan viiden tunnin pyörityksen jälkeen ryhmämme kokoontui jälleen menopeliimme ja Katan pikaisen tarkastuslaskennan jälkeen bussin kurssi käännettiin kohti Hakametsän hallia. Ne, keillä Suomi-rekvisiittaa ei vielä riittävästi ollut, hankkivat kaikkea tilanteeseen sopivaa hyrrää, lakkia ja lippua oman maun mukaan ja kannustusjoukkomme oli valmiina otteluun.

Lähes 6000 katsojan kannustuksen siivittämänä Suomen peli sujui kuin tanssi (ei kuin sen Kanki Kaikkosen) ja ottelu oli selvää kauraa jo vajaassa 1,5 tunnissa. Ryhmämme hykerteli tyytyväisenä, sillä vuosi sitten kannustuksestamme huolimatta Suomi sai vain erän Brasilialta.
Kehitystä viime vuoteen verrattuna tapahtui myös siltä osin, että nimikirjoitusten metsästys oli nyt huomattavasti vaivattomampaa. Ottelun loputtua halukkaat pääsivät kenttäalueelle ja lähes koko maajoukkue jakoi nimikirjoituksiaan kaikille niitä kerääville.

Kotimatka sujui leppoisasti Mr Beanin toilailuja seuraten ja karavaani saapui lopulta lähtöpisteeseensä n. klo 23.30.

Kiitos Katalle ja koko matkapoppoolle !

Ensi kesänä taas ...