Savonlinnan Power Cup lähestyy

27.5.2008

Ensi viikon keskiviikkona lähtee taas Suomen Suurin lentopalloporukka Nurmosta kohti Savonlinnaa. Jymyltä lähtee matkaan kaikkiaan 32 joukkuetta ja 254 passin lunastanutta. Lisäksi omilla kyydeillä tulee vielä kymmeniä taustaihmisiä.

Vielä pieni yhteenveto Powerin reissuun lähdöstä.  

1) Lähtö on ke 4.6. klo 16.00 Nurmon Prisman pihasta. Autot ovat paikalla klo 15.30, joten tulkaa paikalle ajoissa, että lastaus onnistuu sujuvasti. Autot on taas nimikoitu valmiiksi, joten tarkistakaa etuikkunassa olevasta lapusta, mihin autoon joukkueenne kuuluu. 

2) Jokaisessa autossa tulee olla yksi vastuullinen valmentaja, joka toimii menomatkalla "päällikkönä" eli laskee pääluvun matkalla tehtävän pysähdyksen jälkeen yms. muut pikkutehtävät.  

3) Muistakaa, ettei Savonlinnassa ole iltapalaa keskiviikkona eikä aamupalaa torstaina, joten ottakaa mukaan riittävästi evästä matkaan. Ensimmäinen ruokailu on torstaina majoituskoulumme vieressä Kellarpellolla alkaen klo 10.00 torstaina. Ottelut alkavat klo 13.00. 

4) Koska autoja on neljä, joihin mahtuu n. 200 matkustajaa, tulisi meidän nyt tietää moniko tulee omilla kyydeillä menomatkalla ja tulomatkalla. Passeja on lunastettu 250 ja edellisvuosien tapaan oletamme, että nytkin varsin moni tulee omalla kyydillä. Eli selvittäkää valmentajat tai taustahenkilöt, moniko passin lunastaneista tulee linkkarilla ja moniko omalla kyydillä ja mainitkaa määrät sekä meno- että paluumatkoilla. Vastaukset Arille mahdollisimman pian, viimeistään perjantaina 30.5.!

5) Linja-autokyydin omavastuuhinta on vain 10 € / hlö riippumatta siitä, tuleeko meno- vai paluumatkalla tai molemmissa. Tämä peritään jälkeenpäin joukkueen tililtä ilmoitettujen määrien perusteella. 

6) Kivenmäen Sirpan poppoo on lupautunut lähtemään etukäteisjoukkona matkaan jo tiistaina, joten saadaan majoituskoululla kaikki kuntoon, kun linkkarit saapuvat paikalle ke-iltana. Kiitos Sirpalle! 

Eipä muuta kuin mukavaa Poweria kaikille, näytetään taas suurella joukolla, mistä on jymyläiset tehty! Eli pidetään hauskaa, pelataan reilusti ja otetaan kauden päätösturnaus aurinkoisin mielin vastaan. Toivottavasti kelit taas suosivat! 

PS. Käykää tarkistamassa vielä ennen lähtöä viime hetken tiedot Powerin sivuilta http://lentopalloliitto-fi.directo.fi/powercup/. Otteluohjelmat yms ovat saattaneet muuttua.