Miehet jatkavat voittamattomina 1-sarjassa!

18.10.2008

Yleisö kannustamaan myös ensi kotiotteluun!
Yleisö kannustamaan myös ensi kotiotteluun!


Nurmon Giba - Timo Alanen näyttää kapteenin esimerkkiä lyöntipelillään.
Nurmon Giba - Timo Alanen näyttää kapteenin esimerkkiä lyöntipelillään.

Kaatuuko Kuula? Kyllä se kaatui niin kuin ottelun slogani kysyikin! Miehet löivät Kuulan puhtaasti erin 3-0 ja jatkaa 1-sarjan kärjessä!

Nurmon Jymyn miesten edustusjoukkue jatkaa 1-sarjan kärjessä kun se kaatoi kotisalissaan nimivahvan Ylivieskan Kuulan erin 3-0 (25-15, 25-19, 25-23). Kotijoukkueen parhaimpina esiintyivät passari Jukka Kangas sekä keskitorjuja Juha Järvenpää. Lisäksi Jani Pykäri pelasi totutun vahvasti esittäen näyttäviä suorituksia. Otteluraportti edustusjoukkueen sivuilta; http://jymylentis.blogit.fi/323/.

Edustusjoukkueella alkaa kolmen ottelun vieraspeliputki huomenna kun se matkustaa Saloisten Salaman vieraaksi Raaheen. Tämän jälkeen joukkue kohtaa myös voittamattoman Tornion Lentis -88. Vieraspeliputken päättää odotettu kohtaaminen kun Jymy ottaa viime kauden liigajoukkue Vaasan Kiistosta mittaa. Luvassa on kiihkeä Pohjanmaan ykkösjoukkueen paikasta taistelu. Ottelu pelataan 9. marraskuuta alkaen klo. 15.30 Variskalla, Vaasassa.

Seuraava kotiottelu miehillä on lauantaina 15. marraskuuta klo. 16.00. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Kauhavan Koulukeskuksella. Tervetuloa kannustamaan nurmolaisryhmä tuolloin voittoon koko perheen ja sukulaisten voimin!