Jymyn naiset avasivat kautensa vierasvoitolla

6.10.2008

Nurmon Jymyn naiset avasivat kautensa 1-sarjassa loistavalla vierasvoitolla Messukylän Tovereista. Kauden avauspisteet kirjattiin hitaasti lämmenneelle Jymylle erin 3-1 (12-25, 27-25, 25-23, 26-24).

LEHTIPIHVI!!!!!!!!

Kauden ensimmäiseen sarjapeliin lähdimme odottavalla ja jännittävällä fiiliksellä... ja täytyy sanoa että se jännittynyt kuvaa erinomaisesti ensimmäisen erän hetkiä. Hieman meni penkin alle kauden eka erä ja ehkä enemmänkin kuin hieman. MesTolla onnistui lähes kaikki ja meiltä ei juurikaan mikään, erä MesTolle 25-12... MUTTA tästä ei lannistuttu, vaan toiseen erään lähdimme aivan erilaisella asenteella. Erä olikin varsin tasainen loppuhetkille saakka. Pallo nousi ja Riikka pyöritti peliä loistavasti. Laitahyökkääjät tappoivat palloja tehokkaasti ja keskarit torjuivat loput. Hyviä puolustuksiakin saatiin ja palkaksi tuli erävoitto 27-25.

Pitkällä tauolla sovittiin että tämä ei jää tähän…eikä se sitten jäänytkään. Kolmas erä alkoi tasaisesti, mutta jossakin vaiheessa MesTo sai viiden pisteen kaulan. Riikan ja Piian loistavat syöttöputket nostivat meidät takaisin taistelemaan erävoitosta ja sekös sopi meille hyvin. Loppuerä oli tiukkaa vääntöä ja niin se sieltä vaan kaivettiin. Erä meille 25-23. Siistiä

Neljäs erä alkoi MesTon pienellä painostuksella. Erän puoleen väliin oltiin pisteen-parin päässä, mutta sieltä se vaan kääntyi meille. Loppuerästä päästiin kunnolla niskan päälle 23-18, mutta totuushan on, se että 25 pistettä tarvitaan erävoittoon. MesTo tuli rinnalle ja ohi (24-23) ..vähän ehkä jännitti yhtä jos toistakin meidän joukkueen pelaajaa.. Mutta onhan se niin, että tuollaisia eriä on kiva voittaa. Piia tuli hienosti vaihdosta ja tykitti käsistä kaakkoon (vai miten se meni?) Erä meille 26-24. Wau..oli kyllä hieno peli. Onnistuttiin laajalla rintamalla. Pelin parhaina palkittiin meiltä Riikka ja MesTolta Sirvion Katja. Aivan nappiin osuivat palkinnot!!

Tästä on hyvä jatkaa kautta. Ensi sunnuntaina kotipeli Vilppulaa vastaan. Ai niin ja Lahdesjärven ABC:llä oli hyvää ruokaa. Osa söi LEHTIPIHVIÄ!!!!!!!!! ja osa jotain muuta. Kiva reissu oli, onneks tuli tehtyä!!