Sunnuntaina tunnelmaa kotisaliin!

16.11.2008


Kättä yhteen katsomossa!
Kättä yhteen katsomossa!
Tuttu nurmolaiskasvo Juho Toivola passaa Tiikereiden riveissä nykyisin. Kuva: Tiikerit
Tuttu nurmolaiskasvo Juho Toivola passaa Tiikereiden riveissä nykyisin. Kuva: Tiikerit

Ensi sunnuntaina on taas aika raahautua Nurmon yläasteelle ja laittaa kättä yhteen miesten puolesta. Tasapisteissä olevat sarjakolmoset Jymy ja Kokkolan Tiikerit iskevät yhteen!

Sunnuntaina 23. marraskuuta riittää jälleen jännitettävää kun 1-sarja jatkuu jymyläisten osalta kotiottelulla tasapisteissä olevaa sarjakolmosta Kokkolan Tiikereitä vastaan. Kamppailusta odotetaan tasaista ja nyt tarvitaankin nurmolaisyleisön tuki siivittämään miehet voittoon!

Tiikereillä nimekäs pelaajalista

Kokkolan Tiikereillä on erittäin nimekäs pelaajalista. Tiikereiden ehdottomat tähtipelaajat ovat ulkomaalisvahvistukset Juraj Tomasik (Slovakia) sekä Djordje Nikolic (Serbia).

Tomasik on pelannut viimeiset kaudet ammatikseen Saksan Bundesliigassa sekä Slovakian liigassa. Hän on Slovakian mestari vuosimallia 2006-07. Tiikerit Tomasik valitsi Saksan pääsarjan sijaan.

Djordje Nikolic on pelannut useat vuodet Serbian pääsarjassa. Serbia tunnetaan yhtenä maailman kovimmista lentopallomaista. Ponnaria häneltä löytyy peräti 104cm!

Kokkolalaisten muut tähdet ovat Janne Heikkilä sekä Mikko Keskisipilä. Molemmat pelurit ovat pelanneet vahvasti alkukaudella. Lisäksi tuttu nurmolaiskasvo Juho Toivola passaa kokkolalaisten riveissä. Odotettavissa on siis passarien tulinen kohtaaminen!

Yleisö salille!

Miehet toivovat että yleisöä saapuu paljon katsomaan jälleen tärkeää kamppailua. Kannustusta täytyy nyt siis antaa jymyläisperhe! Kun Juhani Kukkasela kuuluttaa kättä yhteen niin silloin laitetaan sitä kuten myös muulloinkin!

Kaikki mukaan sankoin joukoin ja rummut kotoa salille pitämään ääntä kuten myös kaikki muutkin soittimet!

Nurmon Jymy - Kokkolan Tiikerit sunnuntaina 23.11 klo. 17.00 yläasteella!

Lue otteluennakko ja valmentajien tunnelmat ennen peliä kokonaisuudessaan miesten kotisivuilta - www.jymylentis.blogit.fi!