Jymyn liekki syttyi palamaan - sarjakakkonen murskaavasti kumoon!

15.11.2008

Timo Alanen jatkoi hyvää kauttaan.
Timo Alanen jatkoi hyvää kauttaan.
Jukka Kangas ja Keijo Lamminen olivat takuumiehet kun sarjakakkonen kaatui.
Jukka Kangas ja Keijo Lamminen olivat takuumiehet kun sarjakakkonen kaatui.

Nurmon Jymyn miesjoukkueen pelivire nousi loistavaksi kotiottelussa ja sarjakakkonen Napapiirin Palloketut kaatui murskaavasti kotona erin 3-0!

Nurmon Jymy otti loistavan kotivoiton miesten 1-sarjassa kun sarjakakkonen ja hyvää virettä puhkunut Napapiirin Palloketut saivat todeta jymyläisten voiman murskaavasti lukemin 3-0. Kettulaumalla ei ollut minkäänlaista mahdollisuutta horjuttaa nurmolaisten peliä ja jymy metsästikin ketut saaliikseen helposti.

Nurmolaisten parasta esitti virettään pelipeliltä parantava Tuomas Ruuska, joka oli välillä täysin omaa luokkaansa kentällä. Varma vastaanottoon lisättynä kovat laitahyökkäykset ja muutama ässäsyöttö. Lisäksi Keijo Lamminen näytti parastaan kotiottelussa.

- Erien loput käännettiin hyvin itsellemme. Ketut olivat täysin aseettomia välillä. Tästä on hyvä jatkaa, keskitorjuja Henri Haaraniemi valotti.

Lue otteluraportti kokonaisuudessaan miesten kotisivuilta - http://jymylentis.blogit.fi/jymyn-liekki-syttyi-palamaan/

Katso ottelukuvat! - http://www.fotopankki.fi/Jymylentis/albumit/Jymy-Napa

1-sarja tiukkenee entisestään

Nurmon Jymy nousi 1-sarjassa kolmannelle tilalle, jonka se jakaa nyt Napapiirin Pallokettujen kanssa kymmenellä pisteellä. Seitsemästä ottelusta on tullut jymyläisille peräti viisi voittoa ja vain kaksi tappiota joista molemmat sarjan kärkijoukkueille. Vaasan Kiisto jatkaa sarjakärjessä puhtaasti kun taas suursuosikki Oulun Etta hengittää takana vain yhdellä tappiolla.

1-sarjassa eletään siis äärimmäisen mielenkiintoisia aikoja. Pelit ovat tasokkaita ja jännitystä riittää. Kaikki siis katsomaan tulevia kotiotteluita ja kannustamaan jymyläiset pysymään kärkisijoilla!