Ruuska löysi peli-ilonsa jymyläispaidassa!

28.11.2008

Jymyn paidassa Ruuskan lempinimeksi on vakiintunut Ruoska.
Jymyn paidassa Ruuskan lempinimeksi on vakiintunut Ruoska.

Nurmon Jymyn kauden kovin hankinta Tuomas Ruuska on löytänyt kateissa olleen peli-ilonsa jymyläispaidassa ja tulos on ollut vahvaa. Lempinimeksi joukkueessa on vakiintunut "Ruoska".

Nurmon Jymyn tämän kauden kovin hankinta Tuomas Ruuska alkaa löytämään huippuvirettään, jota todistavat viime otteluiden loistavat otteet kentällä. Jymyn johtohahmoksi noussut pelimies on löytänyt nurmolaisten paidassa kateissa olleen peli-ilonsa takaisin ja tulos on ollut vahvaa. Lempinimeksi Jymyn paidassa on vakiintunut "Ruoska".

- Olen saanut paikat kuntoon, eikä isompia loukkaantumisia ole osunut kohdalle. Viime kausi meni vähän nilkkaa parannellessa, mutta nyt pääsin jo kesällä tekemään hyvin fysiikkatreenejä ja se näkyy, Ruuska myöntää.

Takaisin voittojen tielle

Viimeiset viisi kautta SM-liigassa pelannut yleispelaaja on palannut Jymyn paidasssa jatkuvien voittojen tielle pitkästä aikaa.

- Nyt on ollut mukava välillä voittaakin pelejä, kun viime kaudella tuli enimmäkseen tappioita. Voitot lisäävät motivaatiota.

Ainoat tappionsa Jymy on tähän mennessä kokenut torniolaiselle Lentis-88:lle sekä sarjaa tappioitta johtavalle Kiistolle.

- Torniossa meillä oli tosi huono peli. Vaasassa kulki ajoittain hyvinkin, mutta se ei vaan riittänyt.

Jymyn pelaajarinki ei ole kovin laaja, mutta toistaiseksi loukkaantumiset eivät ole näkyneet tuloksissa. Haasteita kuitenkin riittää, sillä tällä hetkellä ovat sivussa ovat useat pelaajat.

- Yhtään enempää ei loukkaantumisia kaivata.

Salipolitiikka ihmetyttää

Kotisalissaan Nurmon liikuntahallilla Jymy ei ole pelannut aikoihin, sillä kaksi edellistä kotiottelua on pelattu Kauhavalla ja Nurmon yläasteella.

- En aina ihan ymmärrä tuota salipolitiikkaa. Kritiikille on paikka siinäkin, että meillä on käytössä vain kolme salivuoroa viikossa ja pääsemme aloittamaan yhden harjoitusvuoromme vasta puoli yhdeksältä. Uskon, että tämä porukka haluaisi harjoitella enemmänkin, mutta siihen ei anneta mahdollisuuksia, Ruuska ihmettelee.

Kotiinpaluu seuraavassa ottelussa

Nurmon Jymy tekee paluun tuttuun kotisaliinsa Nurmon liikuntahallille sunnuntaina 7. joulukuuta kun Kyyjärven Kyky saapuu mittaamaan nurmolaisten kotikunnon.

- Mukava päästä tuttuun saliin pelaamaan. Toivottavasti penkit täyttyvät ja ääntä riittää. Voitto on otettava, Ruuska painottaa.

27-vuotias Ruuska aloitti lentopallon 7-vuotiaana Teuvalla. Lisäoppia tuli Tampereen urheilulukiossa ja nuorten maajoukkueessa. Taidot karttuivat edelleen liigapeleissä Muuramen Lentopallon riveissä. Pelihommien ohella Ruuska on ehtinyt opiskelemaan insinööriksi.