Naisille tappio Vaasasta (lue otteluraportti!)

1.12.2008

Nurmon naiset hävisivät 1-sarjan ottelun Vaasan Vasamaa vastaan erin 3-2 (22-25, 25-16, 16-25, 26-24, 15-8).

VAVA-NJ 3-2 (22-25,25-16,16-25,26-24,15-8)

Peli lähti totuttuun tapaan yskähdellen käyntiin. Tehtiin virheitä, mutta mielestäni niin sanotusti hyviä virheitä. Eli uskallettiin hyökätä kovaa vaikka passit ei ollut ihan paikallaan, käytettiin nopeaa hyökkäystä vaikka ei noussutkaan ihan nappiin. Näin saatiin eka erä, jossa myös vastustaja teki paljon omia virheitä. Toinen erä tuskien taivalta. Pallot meidän kenttään joko torjunnan räpiköidessä verkolla tai takapelaajien haparoidessa vaimennuspallojen kanssa. Erä selvästi Vasamalle. Kolmannessa erässä peli taas kulki kohtuullisesti. Torjuntoja saatiin ja puolustuspallot nostettiin hyvin peliin , josta peruskuvioilla taottiin voittopisteet. Neljännessä erässä mentiin tasaisesti jatkopalloille asti. Vasaman hyökkääjät olivat rohkeita ja löivät palloa meidän torjujien käsistä pelaajien tavoittamattomiin. Pikkuerässä oltiin huonompia ja Vasama ansaitsi voittonsa.

Paljon ei jäänyt lapsille kerrottavaa, mutta jos jotain opittiin: hyvä niin.

Missään nimessä emme pelanneet omalla tasollamme. Tiedettiin että Vasamalla pelaajia loukkaantuneena ja joukkue joka lähtee nuorilla vaihtopelaajilla peliin on aina vaarallinen , kuin nukkuva karhu. Häviöstä on aina otettava opikseen. Viikko treenataan hyvin ja otetaan pisteet Mestolta kotiottelussa.

Tiedän tyttöjen tämänhetkisen taitotason ja luotan heidän taistelutahtoonsa tulevissa peleissä.