Miehet hurjissa liekeissä - kuuden ottelun voittoputki!

14.12.2008

Tuomas Ruuska pelasi jälleen vuorenvarmasti.
Tuomas Ruuska pelasi jälleen vuorenvarmasti.
Markus Jokela nosteli pallot varmasti passarin käsiin.
Markus Jokela nosteli pallot varmasti passarin käsiin.
Innokkaita rumpupoikia tarvitaan jälleen!
Innokkaita rumpupoikia tarvitaan jälleen!

Miehet jatkavat 1-sarjaa hurjissa liekeissä. Nyt alle jäi Ylivieskan Kuula voittoputken kasvaessa kuuden ottelun mittaiseksi. Ensi sunnuntaina se kasvatetaan seitsemään kotona ja tehdään historiaa!

Nurmon Jymyn miehet jatkavat lentopallon 1-sarjassa täysissä liekeissä. Yksi sarjan kärkijoukkueista eli Ylivieskan Kuula pysähtyi täydellisesti vieraissa. Nurmolaisryhmällä oli läpi ottelun menoa ja meininkiä! Voittoputki on kuuden ottelun mittainen, ja tavoitteena on kasvattaa se historiallisesti seitsemään ensi sunnuntaina kotona!

Tulevassa kotiottelussa historiaa

Miehillä on mahdollisuus tehdä tulevassa kotiottelussa historiaa. Voittoputki on tällä hetkellä kuuden ottelun mittainen. Jos se kasvaa seitsemään se on kautta aikojen pisin nurmolaisessa lentopalloilussa.

- Ensi sunnuntaina on tavoitteena ainoastaan voitto. Aika hyvältä kuulostaisi seitsemän ottelun voittoputki vai mitä, nurmolaisten Juha Järvenpää arvuuttelee.

Tulevan sunnuntain vastustajalla Saloisten Salamalla on todennäköisesti mukana vahva miehistö. Sopimus liigajoukkue Kempeleen Lentopallon kanssa mahdollistaa pelaajien vaihdon joukkueiden kesken.

- Pidän lähes varmana että liikuntahallilla nähdään useita liigamiehiä. Salsan peli paranee koko ajan, uskoo Järvenpää.

Kempeleen Lentopallo siirtyi joulutauolla jo 10. joulukuuta. Apuja tulee varmasti Saloisten Salamalle farmisopimuksen vuoksi. Tällä kaudella on riveissä esiintyneet Juho Savela, Janne Kokko, sekä Tommi Eirola. He ovat Kempeleen nuoripelaajia. Heidän lisäkseen kentällä voi mahdollisesti tulla liigan parhaimpia pelaajia mikäli peli-intoa löytyy heiltä ennen joulua 1-sarjaan. Amerikan liigan tähdistöpelaaja, Sveitsin liigan paras sekä tähdistöpelaaja Lauri Hakala voidaan myös nähdä kentällä!

Lue kuumat kysymykset ja niihin vastaukset kotisivuilta! - http://jymylentis.blogit.fi/nahdaanko-liigapelaajia-tai-perati-lauri-hakala-raahen-riveissa/

Joulukinkku palkintona

Mikäli ei välttämättä jaksaisi joulukiireiden keskellä raahautua peliin niin se on suuri virhe, sillä palkintona on kaikkien lipun ostaneiden kesken peräti joulukinkku! Sen takia kannattaa viimeistään tulla kotiotteluun sunnuntaina 21. joulukuuta klo. 18.00 alkaen, ja todistaa samalla nurmolaista historiaa. Paljon rumpuja saliin ja tahtia peliin pyytää miehistö!