Naisille tappio kotona

10.12.2008

Jymyn naiset hävisivät Messukylän Tovereille erin 2-3 (25-22, 25-22, 11-25, 18,25, 9-15).

NJ – MESTO 2-3 (25-22, 25-22, 11-25, 18,25, 9-15)

Peli alkoi tasaisesti molemmin puolin.Kumpikin oli vuorollaan muutaman pisteen etumatkalla, mutta lopussa Nurmon parempi syöttöpeli toi ratkaisevat pisteet joukkueelle.

Toinen erä lähes kopio ensimmäisestä. Saatiin Meston pelinrakentelu sen verran hajalle, että eivät päässeet käyttämään hyvää keskihyökkäystään. Kaksi eka erää ansaitusti Jymylle.

Pitkän tauon jälkeen asetelmat muuttuivat. Meston syöttö paheni tai ainakin se saatiin huonommin ylös. Oma syöttö pidettiin samanlaisena mutta virheitä tuli enemmän kuin alussa. Vastustaja sai nopean keskipelinsä toimimaan ja paukutti keskeltä palloja meidän kenttään.

Neljäs erä samanlaista. Meston Nicoline Birza sai pitkiä syöttöputkia joihin ei löydetty lääkettä. Vaihtorulettikaan ei saanut muutosta aikaan , joten tulossa viides erä.

Liigassa erien ollessa tasan 2-2, kumpikin joukkue saa yhden pisteen ja voittaja vielä lisäpisteen pelin voitosta. Ihan hyvä uudistus tämän vuoden liigaan, toivottavasti myös ensi vuonna 1-sarjassa. Erä muuten tasainen mutta Nicoline syötöllään aiheutti vaivaa meidän nostopeliin ja se sitten vaikutti meidän hyökkäystehoihin.

Mesto ansaitsi voittonsa. Meidän peli ajoittain hyvää,välillä tulee virheitä. Kuitenkin tarkoitus on pelata rohkeaa lentopalloa ja uskon että kun jaksetaan uskoa omaan tekemiseen saavutettaan voittojen putki.

Tie ei ole nopea, eikä helppo mutta kun se löytyy , on ilo nauttia tehdystä työstä.

Salikaan ei näytä puoliksi tyhjältä, vaan on puoliksi täynnä.

Ensi viikonloppuna peli Vilppulassa, josta pelataan hyvin.

 

Naisten sivut