Naisille tiukka tappio Kempeleessä

27.1.2009

Nurmon Jymy hävisi 3-1 (25-20,23-25,25-21,25-23) Kempeleelle naisten 1-sarjassa.

KEMPELE – NJ 3-1 (25-20,23-25,25-21,25-23)

Eka erä molemmilta hermoilua. Kumpikin joukkue teki repullisen virheitä. Pelien voitolla ei ole isoa merkitystä jatkossa jos lähes kaikki pisteet tulee vastustajan helpoilla virheillä.

No, peli parani merkittävästi, mitä pidemmälle se kulki. Toisessa erässä meillä syöttö tarkentui ja hyökkääjät saivat tehoja iskuihinsa.Tämän ottelun parasta torjuntapeliä meillä tässä erässä.

Pitkän tauon jälkeen meillä hyvä ote peliin. Kempele kuitenkin sai pelinsä kulkemaan meidän virheiden kustannuksella.Oma hyökkäys sen sijaan ajoittain takkusi ja vastustajan keskitorjujat saivat hyviä vaimennuspalloja, jotka he sitten saivat iskettyä meidän kenttään.

Neljäs erä alusta asti tasaista vääntöä. Nähtiin pitkiä palloja, jotka vuorotellen joukkueet voittivat. Lopussa Kempele oli sen verran onnekkaampi, että voitti kaksi viimeistä palloa.

Koko ottelusta jäi kohtuullisen hyvä maku. Pelattiin pitkiä palloja ja taisteluasenne eka erän jälkeen oli hyvä. Toisessa erässä Henna loukkasi jalkaansa ja Bettiina tuli hyvin peliin mukaan, sairastelun jälkeen. Kaisa Vuori pelasi hyvän pelin, etenkin rajalyönnit laitahyökkäyksissä lämmittivät. Koko porukka pelasi kykyjensä tasolla,tuli virheitä mutta myös hyviä onnistumisia. Tällä reissulla puuttui muutamia pelaajia sairastelun ja työn takia. Tästä johtuen vaihdoilla ei juuri pystytty rikkomaan vastustajan peliä.

Eräkin oli tärkeä sarjatilanteen kannalta. Uskon että kahdessa jäljellä olevassa pelissä voitot riittävät ylempään jatkosarjapaikkaan, joten pallo on pitkälle omissa käsissä. Kuitenkin on neljä joukkuetta joilla mahdollisuus tämän lohkon neljänteen tilaan, joten lopullinen sijoitus kyllä riippuu muidenkin pelaamisista.Runkosarjan viimeiset pelit 8.2 Ylöjärvellä ja 15.2 Nurmon liikuntahallilla Vaasan Vasamaa vastaan klo 13.00.