Pohjanmaan herruus ratkeaa kotona - kauden tärkein ottelu!

20.1.2009

Nyt yleisöä paikalle!
Nyt yleisöä paikalle!
Pykärin käsi alkaa käymään entistä kovempaa!
Pykärin käsi alkaa käymään entistä kovempaa!

Nurmo ja Vaasa ratkaisevat jymyläisten kotisalissa sunnuntaina kumpi on Pohjanmaan herra, jonka lisäksi tiukkaa taistelua käydään pisteissä sillä sarjakärki Kiisto sekä nelonen Jymy tarvitsevat voittoa. Kauden tärkein ottelu on siis luvassa!

Nurmon Jymyn miehet pelaavat yhden kauden huippukohdistaan tulevana sunnuntaina kotisalissa klo. 16.00 alkaen kun vastaan asettuu sarjakärki Vaasan Kiisto.

Viime kautinen SM-liigajoukkue on jyrännyt sarjassa vahvasti ja on kärjessä vain yhden tappion kokeneena. Tämän vuotista joukkuetta pidetään jopa kovempana kuin viime kauden vaasalaisryhmää. Edellinen kohtaaminen joukkueilla päättyi Kiiston tiukkaan 3-2 kotivoittoon. Nyt on revanssin paikka!

Kaikille pelaajilla liigakokemusta!

Kiiston joukkueesta peräti jokaisella pelaajalla on SM-liigakokemusta usean kauden verran. Joukkueen kuuluisimmat pelaajat ovat Mäki-Valtarin veljekset Mika sekä Juha, sekä keskitorjujaeliittiä Suomen parketeilla oleva Jarmo Viljamaa.

Mika Mäki-Valtari tahditti Kiistoa liigassa lähes yksin välillä. Hän oli yksi liigan parhaimpia yleispelaajia yhdessä nuoremman veljensä Juhan kanssa. Tällä hetkellä pikkuveli on noussut Kiiston kapteeniksi, ja todelliseksi tähdeksi ykkössarjassa.

Jarmo Viljamaa oli melkein nousta Suomen A-maajoukkueeseen kaudella 2006-2007. Hän oli torjuntatilaston toinen, ja maajoukkuepaikka odotti mutta Viljamaa kieltäytyi kuitenkin kunniasta. Hän on ollut kolmesti torjuntatilaston top-3:ssa. Lisäksi Juha Huhta tuli Kiiston riveihin SM-liigasta joulunaikana. Hän on voittanut Suomen Cupin kultaa muun muassa.

Kiiston joukkueen kaikki pelaajat ovat pelanneet SM-liigaa. Lisäksi riveistä löytyy ex-jymyläinen Janne Vedenjuoksu hakkurina.

Jymyn ex-kiistolaiset suuressa roolissa

Nurmon riveissä taas pelaa myös ex-kiistolaisia useita. Jani Pykäri hakkuroi Kiiston SM-liigaan kaudella 2003-04, kun taas viime kaudella Tuomas Ruuska oli Kiiston paras pistemies SM-liigassa, ja Juha Järvenpää loppukauden ajan torjuntapuuhissa joukkueessa.

Yleisöä tarvitaan

Viime pelissä salissa oli kauden eniten yleisöä. Nyt tarvitaan entistä enemmän paikalle. Kaikki juniorit ja valmentajat huutamaan ja kannustamaan Jymy voittoon, ja rummut mukaan!

Nurmon Jymy - Vaasan Kiisto

Sunnuntaina 25. 1

klo. 16.00