Maailmantähdet kovina - välieräpaikka ratkeaa su 1.3!

22.2.2009

Suomen tähtipelaaja Olli Aakula oli odotetun kova.
Suomen tähtipelaaja Olli Aakula oli odotetun kova.
Timo Alanen taiteilee.
Timo Alanen taiteilee.
Tuomas Ruuska laidasta.
Tuomas Ruuska laidasta.

SM-liiganousua tavoitteleva etelälohkon ykkönen Vilepa oli odotetun vahva Nurmossa. Yli 400 katsojan edessä Jymy tarjosi kaksi erää viihdyttävää taistelua.

Vihti oli ottelussa ilman toista tähteään Nisse Huttusta, joka oli ulkomailla kartoittamassa ensi kauden ulkomaalaisvahvistuksia Vilepaan. Huttunenhan on tunnettu lentopallomanageri pelitaitojensa ohella.

Sen sijaan Olli Aakula yhdessä toisen ex-maajoukkuemiehen eli Jani Nuolimon kanssa ja tulos oli murhaavaa. Aakula teki välillä lähes mitä tahtoi, mutta muutaman kerran Jani Pykäri sekä Keijo Lamminen pysäyttivät hänet. Tulinen kamppailu nähtiin jossa tunteet kuumenivat. Ne jotka eivät olleet liikuntahallilla saivat varmasti pettyä vaikka ottelu menikin 3-0. Jymy taisteli hienosti avauserän jälkeen!

Seinäjoen Supersportin isännöimässä ottelussa katsojia oli yli 400 henkilöä, joka on hieno määrä muistaen suuren urheilutarjonnan Seinäjoen alueella kuten myös televisiossa ja hiihtolomalaisten ollessa matkoilla. Kiitos siitä kaikille!

Välieräpaikka ratkeaa sunnuntaina 1.3 Vihdissä klo. 16.00 alkavassa ottelussa. Nyt taistellaan välieräpaikasta ja väännetään jymypaukku pudottamalla Vilepa!

Lue koko uutinen kotisivuilta - http://jymylentis.blogit.fi/?p=790&preview=true

Katso ottelukuvat. Löydätkö itsesi?! - http://www.fotopankki.fi/Jymylentis/albumit/Nurmon+Jymy+-+Vilepa