Hieno fanimatka sekä tiukka matsi - Jymy edelleen pudotuspelipaikassa kiinni!

8.2.2009

Yli 500 katsojaa todisti kamppailun.
Yli 500 katsojaa todisti kamppailun.
Osa faneista ja joukkue.
Osa faneista ja joukkue.
Rumpalipojat valmistautumassa peliin.
Rumpalipojat valmistautumassa peliin.

Jymy sai loistavaa kannustusta Kokkolasta fanimatkalaisilta kun taas kokkolalaisia kannusti yli 500 ihmistä. Tiukka 3-2 tappio tuli, mutta joukkue on edelleen pudotuspelipaikassa kiinni. Se ratkeaa ensi viikonloppuna kotona.

Nurmon Jymy taisteli Kokkolassa näyttävästi yli 500 sadan katsojan edessä. Lopulta joukkue joutui nöyrtymään tiukasti 3-2 jo neljännen kerran kevätkaudella. Pudotuspelipaikka on edelleen mahdollinen kun Jymy ja Tiikerit ovat tasapisteissä.

Ensi viikonloppuna kotisaliin saapuu Oulun Etta sekä HU-Kalajoki ja otteluissa tarvitaan hurjaa kannustusta Jymyläisperheeltä. Tuolloin ratkaistaan onko Jymy, Tiikerit vai Lentis -88 neljän joukossa!

- Lue lisää www.jymylentis.blogit.fi

Onnistunut fanimatka!

Nurmolaismiehistö sai loistavaa kannustusta Kokkolassa runsaasti lähteneiltä faneilta. Noin 30 henkilöä Nurmosta kannusti todella äänekkäästi miehistöä, ja Kokkolalaisetkin ihmettelivät mitä tämä oikein on!

Rummut soivat vierassalissa jo tuntia ennen ottelun alkua ja "jymy" huudat raikuivat.

- Matkasta jäi varmasti paljon käteen kaikille faneille, mutta joukkue ei saavuttanut pisteitä. Kotisaliin ensi viikonloppuna kaikki kannustamaan oululaiset sekä Hu-Kalajokiset kumoon!, Pasi-Pekka Huhtanen mietti.

Nurmon Jymyn miehet haluavat kiittää kaikkia mukana olleita fanimatkalaisia hienosta kannustuksesta, sekä yhteistyöstä. Kiitos!