Kausi päättyi komealla taistelulla!

1.3.2009

Miehistö taisteli hyvin!
Miehistö taisteli hyvin!

Miesten kausi päättyi puolivälierissä kun SM-liiganousua tavoitteleva Vihti oli parempi tiukasti. Jymy taisteli komeasti vieraissa eikä meinannut nöyrtyä millään!

Vaikka erävoitto jäi saavuttamatta oli ottelu tiukkaa taistelua puolin jos toisin. Erät olivat tasaisia jota kertoo faktallakin lukemat; 25-20, 25-22, 25-23.

Vilepalaisten parhaimpia oli jälleen ex-maailmantähti Olli Aakula yhdessä toisen entisen maailmantähden eli Nisse Huttusen kanssa, joka oli nyt mukana vihtiläisten kokoonpanossa avausottelun puuttumisen jälkeen. Jymy antoi tasoitusta kun Jani Pykäri oli poissa.

Nurmolaisten paras oli Juha Järvenpää joka paukutteli keskeltä komeasti. Myös Jukka Kangas onnistui hyvin passipelissään.

Lue koko uutinen! - http://jymylentis.blogit.fi/jymy-vilepa/

Nurmon Jymyn miehet haluvat kiittää kaikkia seuran jäseniä kuten myös yhteistyökumppaneita sekä kökkäväkeä. Uskomattoman hieno kausi on takana ja toivottavasti tästä parannetaan!

Jos haluaa tulla mukaan puskemaan Maakunnan lippulaivaa eteenpäin niin ei muuta kuin oheisesta linkistä lisää lukemaan ja toimintaan mukaan ensi kaudeksi! - http://jymylentis.blogit.fi/tule-mukaan-toimintaan/