Jymyn B-tytöille Supersarjan mestaruus.

20.4.2009

Jos Jymy juhli SM-mitaleita Kuortaneella, niin sama tapahtui Nurmohallilla B-tyttöjen supersarjan SM-finaaleissa18.-19.4.

Jymyn  joukkue pelasi hienon turnauksen 18.-19.4 Nurmohallilla.

Lauantaina lohkovoitto yhdellä 1-2 tappiolla Ranuan Peuralle. Muut pelit selkeästi Jymylle 2-0.

Revanssi Ranuaa vastaan saatiinkin sitten loppuottelussa sunnuntaina, jossa Jymy oli parempi tuloksella 2-1.

Ekassa erässä Jymyn joukkueen hyvä ote katosi ja Ranua vei ensimmäisen erän, mutta toinen ja kolmas erä oli Jymyn hallinnassa, toki yleisö sai jännittää kun Jymyn seitsemästä ottelupalloasta vasta neljännellä saatiin ottelu poikki.

Turnauksen parhaana pelaajana palkittiin Jymyn hakkuri Piia Kangas.