Jymyn B2-tytöille SM-hopeaa!

21.4.2009

Loistavat otteet siivittivät hopeiset mitalit kaulalle!

Lumi maassa ja Vappu lähestyy. Onneksi oli nastat. Paljon oli ajatuksia päässä, kun ajelimme kohti SM-finaaleja Kuortaneen Urheiluopistolle. Ei oikein tiennyt, mitä odottaa.

Kyllähän kaikki oli mennyt suunnitelmien mukaan, mutta kuitenkin… Tunnelma nousi heti huippuunsa, kun astuimme Kuortane-halliin. Väkeä riitti. Oli tuttuja ja tuntemattomia.

Lauantain ensimmäinen ottelussa oli sitä ekan ottelun nihkeyttä, mutta kun vauhtiin päästiin niin sitä vauhtia riitti loppuun saakka. Partiolaiset sekä turkulaiset saivat tutustua tyttöjemme iskuvalikoimaan ja sehän on tunnetusti laajaa tasoa. Alkusarja loppui ja ykköspaikka oli saavutettu.

Sunnuntain kuoleman matsiin vastaan tuli Oriveden sitkeät taistelijat. Kyllä OrPo taistelikin, mutta joskus se ei vaan yksinkertaisesti riitä. Tytöt pääsivät alkukankeuden jälkeen hyvin mukaan ja tie oli auki neljän sakkiin.

Yksi suurimpia yllätyksiä oli, kun yksi ennakkosuosikki Salpis meni häviämään Joensuun Prihoille. Tämä tiesi sitä, että välierävastustajaksi asettui jo entuudestaan tuttu Prihat. Jos edellisissä kolmessa otteluissamme oli vauhtiin pääsyssä hieman nihkeyttä, niin nyt sitä ei näkynyt mailla ei halmeilla. Finaalipaikka aukeni rumpujen paukkeessa. Meteli oli huumaavaa ja lopputulos vastustamaton 2-0. FINAALIIN!

Kaikkea tältä tyttöjemme ryhmältä on totuttu odottamaan, mutta nyt tuo nuori ryhmä oli tehnyt jotain käsittämätöntä. Kyllähän se tiedettiin, että taitoa riittää ja kunto on kova, mutta kuitenkin…

Jotenkin finaaliin pääsy oli vaikuttanut myös tyttöihimme. Siitä huumaantuneina emme oikein päässeet Euran rytmiin mukaan. Ottelun loppua kohden pikkuhiljaa alkoi löytyä sitä omaa ja vahvaa taitoa, mutta ehkä vähän hiukan liian myöhään.

Hopea ei ole häpeä! Ensi kausi on uusi kausi ja sehän on tyttöjemme vuosi. Tiedä mitä tapahtuu ja vaikka tiedämmekin, emme sitä tässä sano. Kiitos huollomme Pekalle ja Leenalle uskomattoman hienosta huolenpidosta ja kiitos myös kaikille kannustajillemme sekä tukijoillemme menneestä kaudesta.

Terveisin

JYMY B-tytöt – SM-hopeamitalistit

Liisa, Kaisa, Emmi, Henrika, Mira, Marika, Bettiina, Annika, ja Eve