Jymyn D-Neloset hopealle Tassussa!

7.10.2009

Iloiset Jymyn D-Neloset vasemmalta Sandra Hautala, Lotta Harju, Julia Niemi, Veera Saukkonen, Laura Ristimäki ja Jemina Laitila
Iloiset Jymyn D-Neloset vasemmalta Sandra Hautala, Lotta Harju, Julia Niemi, Veera Saukkonen, Laura Ristimäki ja Jemina Laitila

Viikonloppuna pelattiin Kauhajoella perinteinen Tassu-turnaus ja sieltä tuliaisina Jymyn D-Neloset nappasi pytyt itselleen.

Kauhajoen Tassuun on aina kiva mennä. Fiilinki on erinomainen. Järjestelyt pelaavat ja aikataulut toimivat. Kiitos jälleen järjestäjille ja onnea  20-vuotiaalle turnaukselle.

Jymyn D-Neloset otti ilon irti ja antoi pallolle kyytiä oikein olan takaa.  Kultajoukkue Ylöjärvi on vielä hieman edellä. Kolibrissa olivat enemmän edellä ja saakin nähdä, miten on seuraavassa tapaamisessa. Neloset lähestyvät uhkaavasti.


Nelosten esitys oli vakuuttavaa nähtävää. Hyökkäysvoittoinen peli kulki hienosti ja parani peli peliltä. Rohkeasti mentiin mukaan hyökkäyksiin ja passin ollessa kohdallaan tulosta syntyi. Pari kuukautta yhdessä harjoitelleet tytöt harppovat taidoissa eteenpäin.  Mitä se sitten lieneekään, kun on oltu yhdessä pari vuotta? Onnea hopeamitalisteille Lauralle, Julialle, Lotalle, Jeminalle, Veeralle, Sandralle ja Mintulle, jolta turnauksen ekana päivä ekassa matsissa pyörähti nilkka. Toinen pelipäivä jäikin Mintulta pelaamatta.