Nurmon Jymyn -02 lentopallotytöt ovat reippaita harrastajia.

18.2.2010

-02 joukkue
-02 joukkue
Leenut tauolla
Leenut tauolla
Tiinut pelaa
Tiinut pelaa
Tiinut tuomarina
Tiinut tuomarina

Jymyn -02 tyttöjoukkue on aloittanut lentopallouransa pehmopallon kanssa.

Samalla porukalla on harjoiteltu vuoden verran ja nyt muutama uusikin tyttö lähti mukaan lentopallon ihmeelliseen maailmaan. Tytöt harjoittelevat kerran viikossa Hyllykallion koululla. Latukan Taito vetää reilun tunnin treenit, joihin osallistumisprosentti on aina lähes 100. Tämä kertookin osaltaan siitä miten tytöt nuoresta iästään huolimatta ovat sitoutuneet lajiin.

Leikkimielellähän kaikki tehdään mutta on nähtävissä miten tytöillä on halu oppia tekemään asiat oikealla tavalla ja tekniikalla. Monet ovat ostaneet kotiinkin lentopallon, jotta voivat harjoitella aina kun se on mahdollista. Mikäs siinä, sillä kotiharjoittelu on mukavaa ajanvietettä koko perheelle. Tyttöjen into ja kehitys on ollut huimaa viimeisen vuoden aikana ja ovatkin jo ottaneet mittaa toisten paikkakuntien lajitovereista.

F02- tytöt on jaettu kolmeen joukkueeseen; Leenut, Liinut ja Tiinut. Turnauspäivä kokonaisuudessaan on mukava tapahtuma. Oli turnaus sitten omalla paikkakunnalla tai vieraiden paikkakunnalla niin kaikki suunnitellaan jo hyvissä ajoin. Lasten vanhemmat ovat myös tiiviisti mukana lasten harrastustoiminnassa, talkoohenkeä löytyy tarvittaessa. Tyttöjen 'vastustajat' löytyvät Alahärmästä ja Jalasjärveltä, joiden kanssa kisailut on aloitettu viime syksynä.
Seuraava turnaus pelataan su 21.2. Härmän Kuntokeskuksen liikuntasalissa.

Tarja Niemelä