D-NELOSTEN KAUSI JATKUU MAHAROTTOMANA

29.3.2010

Neloset pitkän, mutta kivan päivän jälkeen. 
Vas.  Minttu (pass.), Julia (pass., yp), Jemina (kt, yp), Henriikka (kt), Sandra (kt, yp), ja edessä Lotta (kt) ja Veera (yp, pass.)
Neloset pitkän, mutta kivan päivän jälkeen. Vas. Minttu (pass.), Julia (pass., yp), Jemina (kt, yp), Henriikka (kt), Sandra (kt, yp), ja edessä Lotta (kt) ja Veera (yp, pass.)

Alajärvellä pelattiin C-tyttöjen Super-Sarjan Finaalit.

Neloset eivät vanhempiaan kumarrellut, vaan sisukkaasti ja taidokkaasti toivat alati lisääntyvään palkintokavalkaadiin hopeisen riipuksen lisää. Ainoana D-joukkueena C-finaaleihin yltänyt Neloset kokivat tappion ainoastaan koko kisan voittaneelle Alajärven ryhmälle, mutta siinäkin oli saumat vaikka mihin.

Päivästä tuli pitkä. Aamulla kahdeksalta startattiin ja takaisin kotona oltiin yhdeksän aikoihin. Tuo jos mikä vaatii turnauskestävyyttä. Ja tytöillämme oli! Minttu, Julia, Jemina, Hensku, Sandra, Lotta ja Veera esittivät isolle yleisölle hienoa osaamistaan. Passarit Minttu ja Julia jakelivat taitavasti passit oikeisiin osoitteisiin, mistä kovakätiset hyökkääjäleidet Jemina, Sandra, Lotta, Hensku ja Veera ahnaasti hyökäten tekivät selvää vastustajien puolustuksesta. Jos ei voimalla niin oveluudella. Oli se komeata katseltavaa.

Tulevasta ei sen enempää kuin että PIIKKIIN!

Juhani Niemi