A-tytöt välierien 3:s

29.3.2010

Ei mennyt putkeen tyttöjen Rovaniemen reissu

Päivä kyllä alkoi hyvin Rovaniemellä.Oli pikkupakkanen, aurinko paistoi ja Janne Ahonen majaili naapurimökissä, mutta...

Ensimmäisen pelin ensimmäinen erä meni täysin jännityksen piikkiin, jos joukkue tekee virheitä niin tässä erässä tuli ne kaikkii samalla ketaa.Toiseen erään tytöt tsemppasivat mutta OrPon liikkuva joukkue oli 2 pinnaa parempi 26-24.

Tyttöjen päätös et voitto Plokista 2-0 ja eräpiste WoVo:lta ja Ploki voittaa OrPon 2-0 niin välieräpaikka on meidän, ei menny ihan nappiin.Voitto Plokista 2-1, Orpo vei Plokia 2-0 mutta eräpiste WoVo.sta oli lähellä.Johdettiin toista erää jo 22-18 mutta epäusko iski tyttöihin eikä tilanteessa 24-23 saatu erää poikki  ja Wovo tuli rinnalle ja vei erän 24-26.

Kotimatka sujui rauhallisesti pari Harry Potteria ja sit unta.Kotona oltiin "hyvissä ajoin" puolelta öin.

Suuri kiitos Hannulle kuskauksesta ja tytöille kuluneesta kaudesta!! Powerissa vielä saadaan vanha porukka kasaan ja sit isketään  ;)