Power Cupin talkoolaisten rekrytointi vauhdissa!

1.4.2010

Ensi kesän Power Cup pelataan Seinäjoen Raviradalla 10.-13.6. ja työntekijöiden rekrytointi on täydessä vauhdissa.

Hei kaikki jymyläiset ja muut lentiksen ystävät! 

Kesän huipputapahtumaan, Power Cupiin on aikaa reilu kaksi kuukautta ja nyt alkaa sitten työntekijöiden etsiminen erilaisiin tehtäviin. Talkoolaisia tarvitaan n. 700 joten tekemistä riittää yllin kyllin. Tehtäviä löytyy laidasta laitaan eri ikäisille eikä oikeastaan mikään työ vaadi kovinkaan suurta taitoa vaan jokainen tulija saadaan kyllä sijoitettua johonkin tehtävään. 

MEIDÄN KAIKKIEN tehtäväksi jää nyt viedä tätä viestiä eteenpäin joukkueissamme eli aikuisjoukkueiden pelaajat, junnujoukkueiden pelaajien vanhemmat, sukulaiset, isovanhemmat, tuttavat ja kaverit, kaikki mahdolliset kanavat tulisi käyttää hyväksi. Muistutettakoon, että jokaisesta työtunnista maksetaan joukkueen tilille summa, joka määräytyy koko turnauksen tuoton perusteella. Talkoolaisille on luvassa unohtumattoman elämyksen mielen lisäksi ruoka ja talkoopaita muistoksi. 

Ohessa pieni mainoskirje, jota voitte käyttää apuna rekrytoinnissa. Kaikkien turnaukseen töihin tulevien, myös omien porukoiden (SIIS IHAN JOKAISEN TALKOOLAISEN) tulee täyttää kaavake, jossa ilmoittaa tietonsa ja mm. seuran / joukkueen, jonka tilille talkootuotto menee. Linkki ilmoittautumiseen löytyy sekä oheisesta lapusta että suoraan http://lentopalloliitto-fi.directo.fi/powercup/info/vapaaehtoiset/ 

Muistutettakoon myös asia, että omassa Powerissa ei joukkueen taustaryhmään kannata uhrata yhtä valmentajaa enempää, vaan muut voivat samalla tehdä rahaa joukkueen tilille. Tarkoitan sitä, että valmentajan lisäksi peleissä kannustaa apuvalmentaja, huoltaja ja mahdollisesti muitakin. Vaikka ko. henkilöt johonkin työtehtävään päivien mittaan ilmoittautuvat, ehtii jossain välissä pelejäkin varmasti seuraamaan. Ja yksi mahdollisuus on kierrättää henkilöitä, jos haluatte välttämättä nähdä joitakin otteluita. Tämän turnauksen aikana nimittäin saa hyvällä organisoinnilla ja rekrytoinnilla ensi kauden raha-asiat kerralla kuntoon eikä tarvitse lakki kourassa kiertää yritysten niukkoja sponsorirahoja syksyllä kinuamassa. 

Oheisessa liitteessä ja tietysti Powerin em. sivuilla on paljon lisää asiaa, jota en tähä kirjeeseen lähde erittelemään, vaan tutustukaa, pitäkää vanhempien kanssa palavereita ja pyytäkää jokaista järjestämään asiansa niin, että ehtivät mukaan töihin. Ja ennenkaikkea viemään tietoa eteenpäin ja pyytämään tekijöitä töihin. Sitä nimittäin riittää koko viikoksi, myös ennen tapahtumaa. 

Kurkkaa myös Powerin YLEISINFO.

Eipä muuta kuin laitetaan rattaat pyörimään ja näytetään taas kaikille, miten tämä homma hoidetaan komeasti kotiin!!! Viimeksi vuonna 2005 meidät kehuttiin maasta taivaisiin eikä se ole vieläkään tainnut keltään unohtua ;)