B-tytöt -93 ja katse kohti Raviskaa

23.4.2010

Matkalla Kausalasta kotiin ja pian Raviskalle. Siellä nähdään!
Matkalla Kausalasta kotiin ja pian Raviskalle. Siellä nähdään!

Nurmon Jymyn B-tytöt kävivät Kausalassa...tunteita ja tunnelmia...

Sattuuhan sitä. Mutta mitä siitä. Elämä on. Työtapaturma sattui Kausalan ässämmeissä, kun huippuryhmämme sai maistaa sitä, mitä se on syöttänyt vastustajilleen kautta vuosien - käärmeenkeittoa. Ei ole ensimmäinen kerta, kun tiiviisti yhdessä harjoitellut ryhmä peittoaa ryhmän, joka ei kauden aikana ole päässyt yhdessä treenaamaan. Niin se vain on. Vielä, kun tuo pölypilvi olisi tullut pari päivää aikaisemmin, olisimme saaneet mukaan kaksi vakiokoonpanoomme kuuluvaa Saksaan matkannutta tyttöä.

Toki tyttömme näyttivät jälleen osaamistaan. Alkusarjassa oli sitä voimaa ja tahtoa, mitä kaikki me olemme tottuneet tyttöjen otteissa näkemään. Näissä otteluissa kentälle tuli se tuttu hurja voitontahtoinen lauma esittämään taitojaan. Oli se upeaa katsottavaa.

Tämän hurjan ja voitontahtoisen joukkueen kanssa on hienoa päästä Poweriin Raviskan nurtsille. Sillä, kun olimme matkalla kotiin, kuului bussin takaosasta vähän hiljaisen alkumatkan jälkeen kapteenin ääni, joka sanoi, että sitten Powerissa . . . !

Se kuulosti hyvältä.

Juhani Niemi