Ansku iskee
Ansku iskee
Torjunta kohdillaan ?
Voittotanssi

Nurmon Jymyn C-tytöt vm-96 pelasivat poikien tapaan Kolibrissa ja korjasivat turnausvoiton puhtaalla pelillä.

Pirkka-hallissa suoritettu kauden avaus ei olisi juuri paremmin voinut onnistua. Monivuotinen kova paikallisvastustajamme Laihian Luja saapui verkon toiselle puolelle ja turnee iskettiin käyntiin. Tällä kertaa pallo oli paremmin meidän hallussa ja voitto korjattiin erin 2-0 (25-12, 25-19). Ottelun sankarimme oli Natalia, joka iski keskeltä vastustamattomat 8 pistettä.

Toisessa ottelussa vastaan asettui JyLe Jyväskylästä. Liekö helpohko avausvoitto tuudittanut joukkueemme horrokseen, sillä ottelusta tuli jännittävä ja tasainen. Lopulta tytöt hoitivat homman kotiin erin 2-0 (25-23, 25-21). Tässä matsissa pinnakuningatar oli Sofa 7 pisteellään.

Päivän kolmas vastustaja oli Eura. Nyt pelimme lähti jo paremmin matkaan ja voitto kirjattiin lukemin 2-0 (25-19, 25-11). Tämänkin matsin pinnarohmu oli  Nata 8 pisteellään.

...ja siirrytään otteluun numero 4. Vastassa järjestävän seuran Kalen likat. Ensimmäisen erän murskavoiton (25-4) jälkeen vellit vartaloon ja toinen erä suhteelisen tiukasti meille 25-21. Pinnoja Anskulle ja Natalle 5 kpl / tyttö.

Päivän päätteeksi verkon toiselle puolelle asteli Espoo. Peli meille 2-0 (25-9, 25-8) ja pizzalle Raxiin...

Päätöspäivän alkuun vastustajaksemme saapui Eura-97. Vuotta nuoremmat tyttäret taistelivat urhoollisesti, mutta taipuivat lopulta erin 2-0 (25-8, 25-13). Anskun 9 ja Retsin 6 hyökkäyspinnaa löytyi Ellin tilastoista...

Loppuotteluun vastaan asettui hieman yllättäen Eura (ei siis Laihia !). Ensimmäinen erä selkeästi meille 25-17 ja liekö turnaus ollut jo mielissämme pelattu, sillä nihkeä toinen erä meni lopulta Euralle 25-22. Viimeiseen erään latinki kuitenkin nousi ja erä- ja turnausvoitto sinetöityi lukemin 15-11. Ottelussa mainittavaa on mm. Anskun 6 torjuntapinnaa ja Retsin jäätävät iskut kolmannen erän ratkaisuhetkillä.

Turneessa pelasivat Ansku, Emma, Ella, Heidi, Elli, Retsi, Neea, Anna, Sofa ja Nata.