Sportiassa seurailta maanantaina 10.1. !

6.1.2011

JÄRJESTÄMME NURMO-LENTIKSELLE
SEURAILLAN LIIKKEESSÄMME

MAANANTAI 10.1. KLO 18.30–20.00

TILAISUUDESSA JAAMME KAUAN KAIVATUT SEURAKORTIT,
TARJOAMME KAHVIT JA VAIHDETAAN KUULUMISET.
ELI JOUKKUEENJOHTAJA, VALMENTAJA TAI JOKU MUU YHDYSHENKILÖ NOUTAA KORTIT JA JAKAA NE JOUKKUEEN KESKEN. JOS ET PÄÄSE PAIKALLE SEURAKORTIT VOI NOUTAA MYÖHEMMIN MYYMÄLÄSTÄ.

MAHDOLLISUUS TEHDÄ MYÖS EDULLISIA OSTOKSIA.

Nyt pelaajien vanhemmat tekemään hyviä urheiluväline- ja vaatehankintoja

Tervetuloa !

Sportian väki