F-pojat napsivat voittoja Ylihärmässä

25.1.2011

Taktiset kuviot käydään läpi ennen ottelun alkua. Eemeli Pakka (vas.), Jere Ojaniemi, Johan Porkholm ja Lauri Rintala kuuntelevat tarkkana. Kuva: Marja Tyynismaa
Myös kirjurointi ja tuomarin tehtävät on hyvä opetella pienestä pitäen. Tuukka Marjanen (vas), Perttu Pölönen  ja Ville Sironen valmistautuvat omaan vuoroonsa. Kuva: Marja Tyynismaa
Myös kirjurointi ja tuomarin tehtävät on hyvä opetella pienestä pitäen. Tuukka Marjanen (vas), Perttu Pölönen ja Ville Sironen valmistautuvat omaan vuoroonsa. Kuva: Marja Tyynismaa

Jymyn F-pojat (02) kävivät napsimassa voittoja kahden joukkueen voimin lauantaina (21.1.) Ylihärmässä.
Kumpikin joukkueista pelasi kolme ottelua. Joukkueiden tahti oli samanmoinen, sillä molemmat voittivat kaksi ottelua tuloksin 2-0. Kolmannessa matsissa kumpikin joukkue päätyi tasatulokseen 1-1. Myös vastustaja oli sama eli Alahärmän Kisan joukkue.
Pelit olivat todella tasaista vääntöä, sillä esimerkiksi B-joukkue käytti peräti 45 minuuttia kahden erän tahkoamiseen. Pallot olivat pitkiä, ja pojat verkon molemmin puolin tasaisen varmoja suorituksissaan. Kopit napsahtivat tiukkaan otteeseen, passit olivat komeita ja sormilyönnit menivät upeasti verkon yli vastustajan puolelle.

F-poikien harjoitusringissä pyörii 13­ - 15 poikaa uuden Seinäjoen alueelta. Ylihärmään ehti mukaan seitsemän poikaa.
A-joukkueessa pelasivat Ville Sironen, Tuukka Marjanen ja Perttu Pölönen. Poikia luotsasi Mari Neva-Keturi.
B-joukkueessa pelasivat Jere Ojaniemi, Eemeli Pakka, Johan Porkholm ja Lauri Rintala. Joukkuetta veti Jouni Ojaniemi.
Seuraavan kerran pojat pelaavat neljän viikon kuluttua Alahärmässä.