Jymyn C-pojat voittivat SM-kultaa !

18.4.2011


Viikonloppuna Loimaalla ratkottiin C-poikien SM-mitalit, Nurmon Jymyn pojat olivat vailla vertaa ja heidän kaulaansa ripustettiin kultaiset mitalit.
Lauantaina Jymy selvitti tiensä kahdeksan joukkoon ja sunnuntaiaamuna Kalevan Lentopallo sai kyytiä lukemin 2-0. Paikka neljän joukossa oli näin varmistunut.

Välieräottelussa kotijoukkue Loimaan Jankko taisteli finaalipaikasta kotiyleisön kannustuksen siivittämänä, mutta joutui taipumaan Jymyn hurjalle poikajoukkueella lukemin 2-1.
Vastustajaksi finaaliotteluun Jymy sai Vammalan Lentopallon pojat. Ottelusta tuli kahden hyvän joukkueen taistelu. Ensimmäinen erä oli tasaista, mutta Jymy kuittasi erävoiton 26-24. Toinen erä oli Jymyn selkeää hallintaa, VaLepa ei pysynyt Nurmon poikien tahdissa ja näin voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä. Erä Jymylle 25-17.

Jymyn C-poikien valmentaja Katariina Toivolan valmennusura on ollut huikea, Jymyssä 15 vuotta ja Seinäjoella 5 vuotta. Tämä mestaruus on hieno palkka myös valmentaja Toivolalle.

Nurmon Jymyn mestaruusjoukkueessa pelasivat: Matti Toivola, Karri Raveala, Heikki Autio, Daniel Louvo, Markus Perämäki, Aleksi Lehto, Kasimir Luostarinen ja Juha Lesell. Valmennus Katariina Toivola ja Ari Perämäki
Matti Toivola valittiin myös turnauksen All Stars-miehistöön.

Nurmon Jymy onnittelee pelaajia ja valmentajia!