B-tyttöjen aluemestaruus ratkottiin 10.12 Peräseinäjoen Ritola-hallilla

13.12.2011


Lauantaina aamusta pelipaikalle kokoontui alkulohkojen pelien perusteella alueen kuusi parasta joukkuetta ratkomaan lopullista paremmuusjärjestystä. Lopputurnaukseen tiensä selvittäneet joukkueet olivat tällä kertaa: Alajärven Ankkurit, Kokkolan Tiikerit, Laihian Luja B1, Nurmon Jymystä C-tytöt -97/1, B-tytöt -96 sekä allekirjoittaneen B-tytöt -95/1.

Otteluohjelman mukaisesti päivä aloitettiin kahdella kolmen joukkueen alkulohkolla, meidän -95 tytöt saivat vastustajikseen Hautalan Markun -97 tytöt sekä Laihian Lujan joukkueen. Molemmat pelit meille 2-0 ja täten alkusarjan voitto ja suora paikka välieriin ilman puolivälieriä.
Välierissä vastaan Hakalan Markon -96 tytöt. Ensimmäinen erä selvää meidän hallintaa ( 25-17 ), toisessa erässä vastustaja paransi huomattavasti otteitaan ja laittoi meidät huomattavasti tiukemmalle. lopuksi erä kuitenkin meille jatkopisteillä ( 26-24 ). Tie finaaliin auki ja "yllätys yllätys"....vastassa Alajärven tytöt...

Finaalista ei kannata meidän osalta paljon pelillisiä asioita kommentoida, sen verran vois kuitenkin sanoa, että ehdottomasti kauden heikoin esitys, Oli tytöillä vissiin jo muut jutut mielessä, kun peliin keskittyminen oli olematonta ja pelilliset suoritukset aivan luokattomia. Voitto siis ansaitusti Ankkureille, Onittelut vielä kerran Markulle, Mikalle ja pelaajille, olette kultamitallinne ansainneet!!!

Meidän tytöille siis hopeat kaulaan, ONNEA TYTÖT !!!
Kelpo suoritus kuitenkin, kun ajattelee, että ryhmä on ollut nyt kasassa nelisen kuukautta ja harjoitellut yhdessä 1-2 kertaa viikossa....

Pronssit Kokkolaan Sorolan Arin tytöille

Kaikki turnaukseen osallistuneet joukkueet ovat lunastaneet jo alkusarjassa itselleen SM-sarjapaikan, johon meidän alueelta pääsee kaikkiaan kahdeksan joukkuetta, joten seuraavasta alemmasta lopputurnausryhmästä SM-sarjaan pääsee vielä kaksi parasta joukkuetta.

--95 tyttöjen puolesta Vesku-