Jymyn C-tytöt vahvalla esityksellä SM-lopputurnaukseen

7.4.2012

C-tyttöjoukkue on pelannut hienon kauden. Aluesarjan 2. tila on antanut tytöille itseluottamusta, osataan jos halutaan. Harjoituksia on pitänyt Pekka ja Piia kovalla temmolla, hiki on kaikilla ollut ja se näkyy peli suorituksissa. SM-sarja lähti käyntiin hienosti; samassa lohkossa oli tytöt Lapinlahdelta, Orivedeltä, Tampereelta, Suonenjoelta ja tuttua tutumpikin Kurikka. Kaksinkertainen sarja päättyi hienosti 10 peliä ja 10 voittoa.

Ylempi jatkosarja(välierät) pelattiin kaksinkertaisella sarjalla. Samaan lohkoon oli tiensä raivannut Koijärvi, Joensuu, Vilppula. Ensimmäinen osaturnaus pelattiin kotona; saldona 3 voittoa. Ratkaiseva turnaus pelattiin Vilppulassa. Onneksi ei tyylipisteitä jaeta, vaan voitot ratkaisee. Tuudittautuiko tytöt jo helppoihin peleihin, kun lähdettiin pelaamaan Joensuuta ja Vilppulaa vastaan, kun ei pelistä meinannut tulla mitään. Piian tiukka puhuttelu aikalisällä ja tytöt korjasi potin. SM- sarjassa pelattu 16 peliä ja kaikki voitettu, enpä olisi uskaltanut vetoa alkukaudesta lyödä, että näin menisi.
Finaaliin mennään nöyränä, vastus kovenee koko ajan ja palikat pitää saada kohdalleen, että hyvä tulisi.
Harjoittelu on tiivistä ja löysäilyä ei hyväksytä. Uskotaan omaan tekemiseen ja sillä mennään niin pitkälle kuin päästään. Parin viikon rytistys vielä ja sitten ansaitulle tauolle ennen poweria.       
Tsemppiä Henna, Jenna, Salla, Ellis, Jennit, Anni, Hertta ja Neea!
Piia ja Pekka hyvältä näyttää!
 
Joukkueen puolesta Sari