NJ97-POJAT VALMIINA UUTEEN KAUTEEN 2012-2013

4.7.2012

 

NJ-97 pojat ovat suunnanneet katseensa jo tulevaan kauteen 2012-2013.  Joukkue on kasattu ja harjoittelu aloitettu kahden viikon ’kesäloman’ jälkeen.
Tulevalla kaudella joukkueen runko muodostuu jo 8 vuoden aikana tutuksi tulleesta ryhmästä. Joukkueessa pelaavat tulevalla kaudella Daniel Aholuoto, Heikki Autio, Kim Hakamäki, Kasimir Luostarinen, Heikki Nykänen, Matias Peltoketo, Panu Pöytälaakso, Tuomas Rasku, Karri Raveala, Tuomas Siirilä ja Miika Vainionpää. Topias Teppo siirtyy pelaamaan oman ikäluokkansa C-98 joukkueeseen ja hänen tilalleen pelaajavahvuuteen tulee Patrik ’Patu’ Heinänen, joka on Saarijärven Pullistuksen kasvatteja ja pelasi viime kauden JyLessä. Viime kauden tapaan mennään siis 12 pojan pelaajaringillä.
Joukkueen valmentajina jatkavat Pasi Luostarinen ja Tero Raveala.
Juhannuksesta elokuun alkuun vedetään tiukasti fysiikkaharjoittelua ja elokuun alussa lisätään fysiikkatreenin oheen saliharjoittelu Nurmon Liikuntahallilla. Kauden varsinainen ’avausleiri’ pidetään kuitenkin Vuokatin vaaramaisemissa, Sotkamossa. Siellä pojat pääsevät suorittamaan harjoitusten lisäksi kaudenavaustestit: ’Piip-testin’ ja ’Sikatestin’ lisäksi he saavat haastaa Vuokatin Urheiluopiston hiihtäjät ’Vaaranpäälle kiipeämisen nopeustestissä’ ;).
Lisätreeniä kesään tuovat myös Aluejoukkueiden leiritykset sekä -97/-98 Nuorten Maajoukkueen riparit/campit.
Kauden tavoitteita ei ole vielä mietitty, mutta valmentajakaksikolla on yksi tavoite/toive: että tulevasta kaudesta saataisiin ehjempi ja vähemmän ’sairaslistalainen’ kuin menneestä kaudesta ! Pari piirua kovemman kesätreenaamisen uskotaan tässä auttavan ja valmistavan poikia tulevan kauden haasteisiin!
Tällä porukalla on mukava lähteä ’kiusaamaan’ vuotta vanhempien joukkueita SM-sarjaan…
t VakeT