Maja Potpara on saapunut Nurmon Jymyn ykkössarjajoukkueen riveihin

5.10.2012

Ensivaikutelmat ovat upeat, tulemme näkemään mahtavaa pelirakentamista tulevalla kaudella. Näin voin jo nyt luvata, Nurmon Jymyn toiminnanjohtaja Katariina Toivola kertoo.
Toivottavasti kaikki otatte hänet lämpimästi vastaan ja olette mukana auttamassa häntä viihtymään Nurmossa. Kertokaa pelaajille hänestä ja kommunikoikaa rohkeasti hänen kanssaan. Englanti on yhteinen kielemme, mutta Maja on kertonut, että haluaa oppia myös suomen kieltä jatkossa. Joten kaikki opettamaan englannin kautta sitä hänelle.

Seuraavan kotiottelun aikana jaetaan kaikille jymyn lentopalloilijoille pelaajakortit lipunmyyntipisteessä, joilla pääsee katsomaan tulevia kotipelejä.
Toivottavasti kaikki jymyläiset ovat paikalla, kun Naisten I-sarjaa pelataan Nurmohallilla tulevalla kaudella.
Kannustakaa kaikkia pelaajia paikalle kannustamaan naisiamme upeisiin suorituksiin.

Ensi viikon maanantaina 8.10. klo 18.00-19.30 alkaa Keski-Nurmon Koululla passareille tarkoitettu erityisharjoitus, jossa harjoitellaan passarien eritystaitoja Majan johdolla. Opetuskieli on englanti.
Toivon, että kaikkien joukkueidemme passarit (A-D ikäiset) osallistuvat tähän harjoitukseen. Muu joukkue keskittyy maanantain harjoituksiin ilman passaria (nosto, syöttö, vastaanotto, puolustus jne).
Harjoituksen voi suunnitella näillä perusteilla ja keskittyä muiden roolien kehittämiseen. Kaikki valmentajat ovat tervetulleita katsomaan harjoituksia, muutama voi vuorotellen olla myös Majalle apuna. Vesku on luvannut kuskata häntä salille pallojen kanssa.

Tervetuloa Maja Nurmoon!  Welcome Maja to Nurmo!

Sanomalehti Ilkka kirjoittaa asiasta

http://www.ilkka.fi/urheilu/jymy-loysi-uuden-ulkomaalaisvahvistuksen-netista-1.1266298