D-01 POIKIEN SYYSKAUSI HUIPENTUI A-POOLIN VOITTOON

11.12.2012

Syksyn D-poikien poolimuotoinen sarja on nyt  ohitse ja joulutauon jälkeen jatketaan erillisillä Tiikeri- ja Aluemestaruussarjoilla. Viime viikonloppuna pelattiin viimeiset poolimuotoiset turnaukset ja  Jymyn D-poikien ’-01-joukkue’ oli mukana sekä A-poolissa että D-poolissa.

D-poolissa Jymyn lisäksi olivat mukana Saarijärven Pullistus, Lapuan Virkiä 2, Laihian Luja Klopit ja KuLePa. Neljästä ottelusta Jymy saalisti itselleen kaksi voittoa (KuLePa ja Laihia) ja kaksi kertaa sai tunnustaa vastustajan paremmakseen (SaPu ja Virkiä 2). Syksyn tiivis harjoittelu kovalla treeniprosentilla on tuottanut tulosta ja tässä syksyn viimeisessä turnauksessa nähtiinkin jo ajoittain kauden parasta lentopalloa.
Ylimmässä A-poolissa NJ-01 pojat tekivätkin todellisen JYMY-yllätyksen. Kovimpaan lohkoon viimeiseen turnaukseen tiensä olivat Jymyn lisäksi tiensä raivanneet SeLen -00 –pojat, KaWin -00-pojat sekä Jalasjärven Jalas 2. Jymy yllätti taktisesti kurinalaisella pelillään kaikki vastustajat ja vei A-poolin voiton. Jalasjärven Jalas ja KaWi kaatuivat luvuin 2-0. SeLe -00ien kanssa painittiin kolme erää ja lopulta 2-1 voitto Jymylle. SeLe-ottelu oli D-poikalentopalloa parhaimmillaan : jatkopalloja pelatessa koko sali katsomoa myöden oli hiirenhiljainen joukkueiden hyökätessä ja puolustaessa palloja tosissaan vuorotellen. Pelin aikana nähtiin loistavia suorituksia etenkin kenttäpuolustuksessa ja sen kautta Jymy käänsi ottelun itselleen.
NJ-01 joukkue on pysynyt kasassa koko syksyn ja harjoitellut uutterasti kolme kertaa viikossa. Lisäksi loppusyksystä joukkue sai riveihinsä todella kovan luokan vahvistuksen, kun mukaan joukkueeseen saapui Arttu Mansikkaviita joka syksyn aikana on pelannut jo C-poikien sarjoissakin.
Kiinteä ryhmä ja kova harjoittelumotivaatio tulevat takaamaan hyvät pelit myös keväällä. Tästä on hyvä lähteä joulutauolle ja aloittaa tammikuussa sekä Aluesarjan että Tiikerisarjan pelaaminen.
Hyvää joulunaikaa kaikille Jymyläisille!
 
t.  D-01 pojat ja VakeTiimi