C-tytöillekin AM-hopeaa

17.12.2012

Ankkurit ja Neea ovat kaatuneet !!
Mitalipotretti

Jymyn AM-hopeamitalisaldo kasvoi menneenä viikonloppuna yhdellä, kun C-99 / -98 tytöt nappasivat hieman yllättäen hopeiset mitalit.
Flikat ponnistivat lopputurnaukseen B-poolista ja lopputurnauksen alkulohkossa vastaamme asettuivat Laihian Luja ja Jyväslentis. Lohkon ensimmäisessä ottelussa JyLe nuiji Laihian 2-0, joten voitolla Laihiasta saavuttaisimme vähintään 2 sijan ja puolivälierävastustajaksi tulisi kovasti vajaamiehinen, mutta urheasti taisteleva Jurva.

No, eka pelissä oli kaikki palikat kohdillaan ja Laihia kaatui erin 2-0 (25-15, 25-17). Seuraavassa pelissä vire olikin pari pykälää heikompi ja turnauksen heikoimmalla esityksellämme JyLe vei lohkovoiton 2-0 (25-18, 25-15) voitollaan.

Seuraavaksi siirryttiinkin sitten Jurvalaisten kanssa samalle kentälle ja mitalipelipaikka varmistui lopulta helpohkosti voitolla 2-0 (25-11, 25-13).

Välierässä verkon toiselle puolelle asettui kotijoukkue Alajärven Ankkurit, joka oli vuosien saatossa ollut joukkueellemme voittamaton vastustaja. Eka erässä pelimme oli sitä, mitä se parhaimmillaan voi olla. Vähintään 4-5 tappotorjuntaa ja rohkea hyökkäyspeli tuottivat ylivoimaisen 25-12 erävoiton. Toisessa erässäkin saimme jo 4 ottelupalloa, mutta niin vain Ankkurit käänsi erävoiton itselleen loppuerän varovaisen hyökkäyspelimme ansiosta. Kolmannessa erässä vastaava virhettä / arkailua ei enää päästetty tapahtumaan ja peli päättyi lopulta Emmin iskuun, joka kimposi AA:n puolustuksesta kattoparruihin. Erä meille 15-11 ja melkein maailmanmestaruus oli voitettu !

Kuten arvata saattaa, niin finaaliin olikin sitten paras latinki poissa.  4 peliä takana ja alla "mielihyväpussukat" täyttänyt välieräpeli. Finaalista saatiin kuitenkin arvoisensa ja eka erä väännettiin tasatahtiin, mutta ikäväksemme viimeinen pistelappu käännettiin jyväskyläläisille (27-25). Toisessa erässä olimme jo häviöllä 21-11, kunnes saimme aikaan kunnon nurmolaisen kirin. Kohta tilanne oli tasan 21, mutta valitettavasti JyLe sai kreivin aikaan rivinsä kokoon ja vei toisen erän lukemin 25-22. Tuossa pelissä JyLen kaikki kaikessa oli Holmin Saara, joka hyökkäsi tulisesti joka puolelta kenttää. Muut hyökkäyspisteet joukkue saavutti pääosin heitoilla 1- ja 5-nurkkiin... ja me ei saatu niitä pois...

Pitkä päivä takana ja jokainen tyttömme hoiti tehtävänsä kunniakkaasti. -99 tyttöjen AM-mitalimäärä kasvoi nyt 6:een, joten "kymppikerho" lähestyy...

Kiitokset vaan tätäkin kautta järjestäjille hyvästä työstä. Ruoka oli hyvää ja järjestelyt toimivat hienosti. Kiitokset myös kaikille vastustajille vetäjineen ja kiitokset katsojille hienosta kannustuksesta !

Ja SUURIMMAT KIITOKSET MEIDÄN TYTÖILLE !

Leppoisaa Joulua...

mh

ps. Jymyn hopeamitalisaldo kasvoi viikonloppuna itse asiassa kahdella, C-poikienkin saavuttaessa AM-hopeaa. Hopeiset mitalit on nyt tytöissä ja pojissa C- ja B-junioreissa.